Reklama

Reklama

VOD (1)

Maya Dolittleová (Kyla Prattová) nesníva o ničom inom, ako vyštudovať veterinárnu medicínu a ísť v stopách svojho otca. Aj keď dokáže – rovnako ako on – rozprávať sa so zvieratami, posudková komisia nie je z jej výkonu vonkoncom nadšená a dá ju na zoznam čakateľov. Pomôcť jej môžu iba dobré odporučenia. Keď ju skontaktuje sám prezident Spojených štátov Sterling (Peter Coyote), aby mu pomohla vyliečiť jeho sučku Daisy, Maye zíde na um, že lepšie odporúčanie ako od prezidenta USA už dostať nemôže. To však netuší, do čoho sa pustila. Daisy je totiž riadne naštvaná na svojho pána, a snaží sa prekaziť všetky jeho plány. Kvôli štátnickej večeri odchádza Maya, prezident a jeho namrzená dcéra Courtney (Elise Gatienová)na ranč Sterlingovcov, kde sa Maya stretne s množstvom ďalších zvierat, ktoré jej pomáhajú v úsilí vyliečiť Daisy, pomôcť prezidentovej dcére a nakoniec aj zachrániť dažďový prales kdesi na druhej strane planéty, ktorý chce prezidentov poradca zlikvidovať pre obrovský zisk... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (33)

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nebaví to dospělý, nemůže to bavit ani děti. Neumím si představit, že by to reálně mohlo někoho bavit. Jsem rád, že mám tuhle šílenou dlouhou sérii za sebou (omylem jsem před čtyřkou viděl nejdřív pětku a světe div se, bylo to úplně jedno). Jen moc nerozumím tomu, že se tomu upsal tak relativně známý herec jako Peter Coyote, hold každý musí patrně platit hypotéku. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak máte tento film ako podklad k niečomu inému, tak vás to druhé zaujme určite viac, maximálne by to bolo niečo podobného charakteru, tak by ste sa možno aj zbláznili. Toto rozhodne nie je normálny film, ide to do ešte väčších neznesiteľných extrémov, než predchodca, ktorý bol už tiež neznesiteľný odpad. ()

Reklama

SNCIS odpad!

všetky recenzie používateľa

Obsahuje spoilery: "Jsem prezident Spojených států a potřebuji, aby jste promluvila s mým hafanem." Stop! Už se na to nedá koukat. Naprostý odpad!, který se za celou dobu svého trvání ani náznakem nesnaží vyhnout trapným otřepanostem. Luckyho cestu do Hollywoodu s radostí vynechám. - odpad! ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Akosi strácam presne prehľad za akým účelom bolo natočené aj štvrté pokračovanie, keď od druhého tu už nehrá hlavný ťahúň a hviezda Eddie Murphy. Je to ako s filmom "American Pie" čím dlhšie to točili, tým menej to dávalo zmysel a dokázalo zaujať, lebo každá časť bola o tom istom ibaže s menej zaujímavým hereckým osadenstvom a skopírovaným nápadom z predošlých častí v inom šate. V prípade Dolittle 3 a 4 je k víhode len to, že zvieratá vo filme asi nikdy neomrzia a vždy to bude pohodovo vtipné vidieť rozprávajúcu vačicu, či mravčiara vo filme. Ako vo filme "Neuveriteľná cesta". Koniec koncov tento film je pohodový a určite sa naň dá pozrieť i keď to nie je žiadny kinohit a má chabú dejovú líniu. Stavia však na zvieratách a na efekte, ktorý začal už prvou časťou. Je to síce len priemer, no ak nie je k zhliadnutiu nič iné aspoň príjemne zrelaxujete. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Jistě není třeba polemizovat o tom, že počínaje třetím dílem Dr. Dolittle je jen natahovaný film težící z prvních dvou filmů, ze kterého se filmová společnost snaží získat nějaké další zisky. Ale bez Eddieho Murphyho je zřejmé, že už to nikdy nebude mít tu kvalitu, jakou měly první dva díly. Proto je s podivem, že v tuto chvíli existuje těch dílů už pět. Trojku a pětku jsem zatím neviděl, ale na čtyřku jsem se ze zvědavosti podíval, a to především proto, že rasa kavalír king charles španěl je mi dost sympatická. Ale k mému údivu se z toho vyklubal docela solidní film, který sice neoplývá nějak extra kvalitním scénářem, ale ani to není nějaká vyložená slátanina, ze které bych měl pocit, jako by byl scénář šitý horkou jehlou. Příběh má hlavu i patu, zvířata neotravují více, než je nezbytně nutné, a občas se tu navíc objevilo i něco zábavného, například psoun stepní, který si myslel, že je svišť. Zkrátka tenhle film nepůsobí vyloženě jako kravina, naopak mě příběh dokázal docela zaujmout a až nečekaně rychle mi to uteklo. Takže tenhle film rozhodně nemám v plánu hodnotit podprůměrně, pokud mi nějaká rodinná komedie o zvířátkách sedne, tak hodnotím minimálně průměrně, a protože v tomto případě zde nevidím nic navíc, kvůli čemu bych měl hodnocení zvyšovat, tak zůstávám u toho průměru. Je to za tři hvězdy. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii a Washingtonu. (rafix)

Reklama

Reklama