Reklama

Reklama

Pomsta chlpáčov

  • Slovensko Chlpatá odplata (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kde bolo, tam bolo, kdesi uprostred oregonskej divočiny – tam, kde si medvedík čistotný a skunk dávajú dobrú noc - žili všetky zvieratká a ľudia v mieri a s veľkým rešpektom pred matkou prírodou... Nanešťastie však len do dňa, keď sa tam v poverení vraj ekologicky zmýšľajúcej stavebnej firmy Lyman Industries na celý jeden rok prisťahoval Dan Sanders (Brendan Fraser), aby dohliadal na stavbu novej obytnej štvrte s obrovským nákupným centrom a golfovým ihriskom. Kým Danov syn Tyler (Matt Prokop) túto samotu pánu bohu za chrbtom považuje za príšernú, jeho krásna manželka Tammy (Brooke Shields) je vidieckou idylkou neskutočne nadšená. Tá však, nanešťastie, nemá mať dlhé trvanie, pretože Danov zákerný šéf Neil Lyman (Ken Jeong) je rozhodnutý celý les zrovnať so zemou – a ako prvá má padnúť za vlasť impozantná bobria priehrada! Ibaže maličký oregonský zapadákov menom Rocky Springs by už dávno nebol takým jedinečným, stále temer nedotknutým regiónom, keby si chlpatí obyvatelia lesa nechali skákať po hlavách. A tak asi neprekvapí, že sa bobry, supy, medveď a všetci ich ostatní chlpatí kamaráti, samozrejme vyzbrojení množstvom prešibaných trikov, pustia do vtipného protiútoku, kvôli ktorému sa Danov „dokonalý“ stavebný plán pozvoľna mení na skutočnú zvieraciu nočnú moru... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (230)

Incantator 

všetky recenzie používateľa

Z obsahového hľadiska Pomsta chlpáčov okrem ekologického podtónu veľa neponúka. Ten je však zabalený do zábavného príbehu a prijmú ho teda aj takí, ktorí sa o prírodu veľa nezaujímajú. Hlavný hrdina sa nakoniec napriek príkoriam spôsobeným pomstychtivými obyvateľmi lesa rozhodne správne, čo nepriamo nabáda aj divákov, aby si svoje životné prostredie väčšmi všímali. Film však okrem toho ponúka iba zopár zábavných scén, z ktorých sú za najlepšie zodpovedné zvieratá a stará zábudlivá dáma. Okrem nej postavy ani ich herci veľmi sympatickí nie sú; za veľa nestoja ani vizuálne efekty a scenár. Pomstu chlpáčov je preto dôležité považovať za ľahko pozerateľnú rodinnú komédiu vhodnú na jedno pozretie a vyvolanie niekoľkých úsmevov a podľa toho k nej i pristupovať. (6.8.2010) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $17,630,465Tržby Celosvetovo $29,282,952║ Keď už nič iné, tak som sa aspoň trošku zabavil na tejto ináč strašne tuctovej šablónkovej zvieracej záležitosti, počítačová animácia zvierat nie je najhoršia, Brendan Fraser herecky len klesá a klesá, až asi skončí v zabudnutí tých najfádnejších filmov. /videl v kine: 35%/ ()

Reklama

iamek odpad!

všetky recenzie používateľa

Chápu, že se jedná o rodinnou komedii, ale přece i tenhle žánr se dá aspoň trošku dobře natočit. Připadá mi, že pan scénarista, producent a vlastně celý štáb byl na zatím dosud neobjevené droze, která musí mít šílené účinky. Díky násladkům téhle drogy vidíme lesní zvěř jak řídí auto, neustále prdí obtloustému Fraserovi do ksichtu a samozřejmě mu dělají jeden naschvál za druhým. A Matt Prokop je klasický Disney rychlokvaška díky " peckám" jako Hannah Montana nebo Muzikál ze střední. A nejsmutnější na všem je, že se v kině nesmály ani malé děti. ()

DivX 

všetky recenzie používateľa

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Příjemná oddychovka na sobotní večer, příjemně jsem se pobavil i když jsem čekal o malinko víc. Příjemné gagy a humorné situace mě dalo by se říct uzdravili, ten den mi bylo blbě:D. Brendan Fraser je dobrý herec a jeho filmy jsou obvykle dobré taky a přiznávám, že tenhle je trochu slabší, ale to nic nemění na tom, že jsem se bavil fakt dost dobře. Ten mýval je borec, vrána taky a skunků bylo moc. Ovšem zábavy tak akorát a přece jen to mělo konec, taký jaký jsem si přál, takže přijemná záležitost. Nevím, co ještě napsat, snad jen - další podceněnej a podhodnocenej film, za mě 75%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama