Reklama

Reklama

Pred zhruba tridsiatimi rokmi vyhralo basketbalové družstvo pätice 12-ročných kamarátov na život a na smrť ako prvé v histórii ich rodiska majstrovský titul, a to predovšetkým vďaka úctyhodnému nasadeniu trénera, ktorému chlapci kvôli jeho uši trhajúcemu hlasovému prejavu dali priliehavú prezývku Siréna. Bol pre nich vzorom i druhým otcom, a tak keď ich v súčasnosti vytrhne z ich „dospelého“ života správa o jeho smrti, vyberú sa vzdať mu posledný raz úctu na pohreb a následne stráviť víkend ako za starých čias v dome pri jazere, kde ako tínedžeri usporadúvali nezabudnuteľné večierky! No pokračovať tam, kde pred rokmi skončili, nebude také ľahké, ako si predstavovali, ako dospelák má totiž každý z nich nejaký ten nezávideniahodný problém... Tak napríklad Marcus (David Spade) je nekonečne osamelý a priveľa pije; Rob (Rob Schneider) má síce tri dcéry, ale temer ich nevída, a keďže je v citoch značne nestály, má hneď niekoľko exmanželiek; Eric (Kevin James) má neprehliadnuteľnú nadváhu a je už dlhší čas bez práce; Kurt (Chris Rock) je muž v domácnosti, navyše pod papučou nielen ráznej manželky, ale i svokry; nuž a Lenny (Adam Sandler) je úspešný hollywoodsky agent, ženatý s nemenej úspešnou módnou návrhárkou... Ibaže keďže ich deti sa narodili doslova so zlatou lyžicou v ústach, všetok luxus a výsady spojené s postavením rodičov považujú za absolútnu samozrejmosť, na rozdiel od úprimných a nezištných citov. Z toho či onoho dôvodu sú skrátka všetci piati žiarivým príkladom neotrasiteľnej pravdy, že vyrásť neznamená nutne i dospieť... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Machine

Machine (hodnotenie, recenzie)

Takový herecký potenciál a kde nic tu nic, pořád čekáte na rozjezd a po asi 80 min. je jasné že se ho nedočkáte ony tyhle scénáře na abiturienty apod. moc nefungují páč není pěkný pohled na tloustnoucí stárnoucí školní frajery které život jenom jebe, je to průměrná komedie s dobrou retro hudbou.

DannyBurino

DannyBurino (hodnotenie, recenzie)

Fakt prča, dobře se na to kouká, není to přehnaně dramatické a všichni jsou sympatáci. Co víc si od Sandlerovi komedie přát?

mach3bobo

mach3bobo (hodnotenie, recenzie)

Nejlepší komedie za poslední dobu, takže 5*****. Viděl jsem ji nejmíň 15krát a pořád se u ní bavím, jako poprvé

Naimad

Naimad (hodnotenie, recenzie)

Velmi mile mě to překvapilo. A první půlka obzvlášť. Dal bych tři, ale druhou půlkou to čím dál víc připomínalo standardní tuctovku z továrního pásu. I tak hodnotím kladně.

migsee

migsee (hodnotenie, recenzie)

R4PT0R: nesouhlasím:) Minulý týden jsem machry viděla potřetí a smála jsem se stejně jako poprvní:))

Popy1

Popy1 (hodnotenie, recenzie)

Každý sa baví na niečom inom a ja som sa bavil na tomto.Hlave tí starší mi dajú za pravdu,že táto komédia sa ich svojim spôsobom dotýka.Trefné hlášky a reakcie hlavných protagonistov zatínali do živého.Keď si pozriete priemer úspešnosti dnešných komédií,dáte mi za pravdu,že táto komedia patrí medzi vynikajúce,a to nie som veľký vyznávač umenia Adama Sandlera.

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Klasický případ toho že neska už komedii nikdo natočit neumí... Zasmál sem fakt jen minimálně, jinak nuda... Za starejch dobrejch časů by s tímhle obsazením vznikl film kde bych se smál od začátku do konce... to už dnes bohužel reálné není...

R4PT0R

R4PT0R (hodnotenie, recenzie)

....klasická addychovka ze spoustou známých tváří, která pobaví jen na první shlednutí.

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

čistá odreagovačka bez nejakého extra zmyslu... skvelý humor kazí akurát tak ten trápny až úplne idiotský... nebyť istého malého ponaučenia z filmu, bolo by to bez váhy + kecy + kecný humor :-) 2*

Squash

Squash (hodnotenie, recenzie)

jedna * za Roba Schneidera jedna * za bzučákaa tři *** navrh,sečteno podtrženo *****

Fire#2

Fire#2 (hodnotenie, recenzie)

Skvělá příjemná a oddychová komedie. Adam Sandler prostě nezklame, 4*. "Šípová ruletá" :))

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Veľké sklamanie, po Sandlerovom najhoršom filme som dúfal, že zase natočí nejakú dobrú komédiu, ale toto mu moc nevyšlo. Nebolo to zlé, ale ak sa na filme s takým množstvom komikov zasmejem tri krát, tak je niekde chyba. A práve s týmto režisérom natočil Sandler filmy, ktoré patria medzi jeho najlepšie, tak skutočne neviem, čo sa stalo. Jeden z najslabších Sandlerových filmov.

Mikecat

Mikecat (hodnotenie, recenzie)

Strašná nuda!!!!Dobrý námet,dobé herecké obsadenie,zle spracované......Partia bývalých basket.hráčov ide roztrúsiť popol svojho bývalého trénera aj s rodinami a snažia sa nahovoriť deti a na inú zábavu,ako telka a počítačové hry

DRIV3R

DRIV3R (hodnotenie, recenzie)

tak pre mna toto jednoznacne komedia roka:) tak ako Hangover pre rok 2009, tak toto asi ovladne rok 2010....keby bolo takychto filmov viac, svet by bol ovela krajsi:P

imeroner

imeroner (hodnotenie, recenzie)

Nenáročná komedie,která sice neni žádná pecka,ale pěkně se na ní dívá a svižně plyne. Párkrát jsem se slušně zasmál,občas mi připadalo že se nedívám na film ale na společnej víkend Sandlera a spol v přírodě kde dělaj hovadiny :) V celku příjemná podívaná na dlouhý večer.

Luckyboy

Luckyboy (hodnotenie, recenzie)

Mám srovnání, protože jsem dnes viděl i Wild Target. A srovnání britského a amerického humoru ani nejde udělat :). Ale bavil jsem se u obou. Je fakt, že tohle si užije spíš někdo, kdo prožil v mládí něco podobného, jako postavy ve filmu. Protože potkat se po letech se starejma kámošama, přestat se kontrolovat a znovu se chovat jako puberťák, no není to od věci. A i takhle se myslím musí ten film vnímat. Oni to totiž možná točili víc pro sebe než pro diváky.

Maniax

Maniax (hodnotenie, recenzie)

Dost jsem se těšil, ale slabota, žádný výrazný fór hodný zapamatování... 2*

reenn

reenn (hodnotenie, recenzie)

byl jsem na teto komedii pred 3dny a musim rici,ze i pres vsechny zaporne pripominky jsem se bavil.A.Sandler a spol dobrych hercu zde predvedou nekolik srandovnich scenek.jen Salma Hayek zde hraje podivnou roli - bohatou mrchu.Vrele doporucuji tuto komedii.

predator.1

predator.1 (hodnotenie, recenzie)

ááááááááá :D nemůžu si vzpomenout, kdy jsme se naposledy takhle zasmál. BRAVO, vynikající komedie

Druury

Druury (hodnotenie, recenzie)

V tom ripu co jsem stáhl chyběl konec.. Skončilo to hned jak netrefil úmyslně ten koš.. bylo dál něco převratného ?

aye

aye (hodnotenie, recenzie)

Blobost, ale smál sem se jak už dlouho ne. Must-see komedie, která nezklame :) AMENENIMML!!!!! :D

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Vytla

Vytla (hodnotenie, recenzie)

Konečně Sandlera napadlo vzít všechny svoje kámoše a vyplodit (jak doufám) dobrý scénář. Mimoto každý z těch herců je skvělý!

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnotenie, recenzie)

Ale proč ne. Nenáročná oddychovka v Sandlerovsko/Schneiderovském stylu se dá skousnout. Navíc se Salmou, Mariou a Stevem. Těším se...

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Schneider tam má zase šlehu, to bude zas bejkárna, už se těším, škoda že tak dlouho ještě :(

Bart16

Bart16 (hodnotenie, recenzie)

podle traileru to bude nářez,je vidět,že se kluci dobře znaj a natáčení si vyloženě užívaj.

Reklama

Reklama