Reklama

Reklama

Zámena manželiek

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2004

Obsahy(1)

Reality šou o zámene manželiek v dvoch rodinách. Tie sa majú starať určenú dobu o inú domácnosť rodiny, o ktorej sa dozvedia vždy až na mieste. Manželky si navzájom nechajú nejaké finančné prostriedky a v liste oboznámia druhú o situácii v rodine, o ktorú sa budú starať. Po skončení si oba manželské páry zoči-voči vysvetľujú, aká bola situácia a čo sa dialo. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (57)

MichelSmith odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám rád hysterky čo po dvoch týždňoch zistia,že ich život stojí za hovno a v hlavnom vysielacom čase mlátia svojho mentálne manželstvom otupeného nevnímajúceho muža,ktorý sa medzičasom stihol prihlásiť zapríčinením nevesty odmietacújej svokri do farmár hladá ženu,kde si nakoniec vo finále bude vyberať medzi výdajachtivou sebeegosubjektívne zdržanlivou objektívnou štetkou a práve potenciálnou budúcou bývalou manželkou,ktorá si uvedomila že dom neni napísaný na ňu a o deti manžel nejaví záujem,z čoho vyplýva sice výživné ale aj potreba výchovy... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý nápad, ktorý bude zaručene fungovať. Rodinná reality show v ktorej ide o to, že dve rozdielne manželstvá sa navzájom premiešajú. Nastane "Zámena manželiek". Takže sa môže stať, že dobre situovaná, zhíčkaná panička sa zrazu ocitne niekde v cigánskej osade alebo na zahnojenej farme. Radikálna zmena prostredia a povahovo cudzí ľudia. To je situácia, kedy sa uvolnia emócie a zaiskria konflikty. A presne to chcú znudení, televízni diváci vidieť. Takýto odpad! ()

MikeCool odpad!

všetky recenzie používateľa

TV-pořad (Reality show). Slovenská obdoba stejnomeného, českého pořadu se mi vůbec nepáčí! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Co se týká kvality pořadu, tak je stejná (možná o malý kousek lepší nežli u nás). Je pravda, že tento pořad jako takový za moc nestojí, ale zas na druhou stranu se občas pobavím u některých výměn manželek. Přijde mi, že ty Slovenky jsou mnohem ráznější nežli naše ženské. ()

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

Jde o stejný pořad,který u nás vysílá TV Nova a který jsem okomentoval v české verzi,takže nevidím důvod k tomu,abych něco dodával. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, či je to nekresťanské, veď ide iba o výmenu manželiek za cieľom urobenia nejakej šou a nikto nečaká, že sa budú podvádzať, len sa majú starať o inú domácnosť. Ale tie intrigy, faloš, umelé hádky, vyhľadávanie toho najhoršieho, tak to moje hodnotenie ani inak vyzerať nemôže. To, čo má byť zábavné, je naopak nezábavné, iba to zdvíha tep, otravuje a človek si pri tom vôbec neoddýchne. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Hehe.. Môj jeden "akože" známy tam účinkoval. Jeho rodina žije v bordeli doteraz, neboli moc inteligentný a ani o prácu nezavadili. Vhodný kandidáti do markízi pre úspešnú sledovanosť. ()

GILLWANDER odpad!

všetky recenzie používateľa

Úplná hovadina. Slováci už nevedia čo od dobroty a realizujú kadejaké projekty, ktoré navrhujú asi nepríčetní. Aj táto patrí medzi ne, žiadny zmysel alebo prídavok do spoločnosti, absolútne nič. Blbosť najhrubšieho zrna! 10% ()

Reklama

Reklama