Reklama

Reklama

Zámena manželiek

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2004

Obsahy(1)

Reality šou o zámene manželiek v dvoch rodinách. Tie sa majú starať určenú dobu o inú domácnosť rodiny, o ktorej sa dozvedia vždy až na mieste. Manželky si navzájom nechajú nejaké finančné prostriedky a v liste oboznámia druhú o situácii v rodine, o ktorú sa budú starať. Po skončení si oba manželské páry zoči-voči vysvetľujú, aká bola situácia a čo sa dialo. (Marek1991)

(viac)

Recenzie (57)

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Kvalitou síce odpad par excellence, v skutočnosti zaujímavý sociálny experiment. Účastníci obvykle (white) trash, ktorý najpravdepodobnejšie k účasti motivovala finančná odmena a päť minút slávy. O to zaujímavejšie napríklad pôsobil kontrast medzi účastníkmi jedného z dielov - dobre situovaná rómska rodina s otcom podnikateľom a white trash s niekoľkými deťmi, totálne strhanou manželkou a neschopným manželom, o ktorého sa ešte musela starať jeho vlastná žena. Takisto časť s manželom gitaristom, "zlobrom" a tupým levočským hovadom, ktoré sa na kameru priznalo k alkoholizmu a týraniu vlastnej ženy. Pri sledovaní tohto formátu si uvedomím, že hoci môj život nie je úplne ideálny, mám sa vlastne celkom dobre a žijem si ako prasa v žite. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neviem, či je to nekresťanské, veď ide iba o výmenu manželiek za cieľom urobenia nejakej šou a nikto nečaká, že sa budú podvádzať, len sa majú starať o inú domácnosť. Ale tie intrigy, faloš, umelé hádky, vyhľadávanie toho najhoršieho, tak to moje hodnotenie ani inak vyzerať nemôže. To, čo má byť zábavné, je naopak nezábavné, iba to zdvíha tep, otravuje a človek si pri tom vôbec neoddýchne. ()

Reklama

B.C.B.P. 

všetky recenzie používateľa

Reality show – s prihliadnutím na vetché pozitívum, ktoré naznačím – doping brakom. Domáca televízna produkcia je aušus, ktorý naberá extrémny objem. Nájdem jediný obstojný produkt bez toho, aby som pátral v archíve? Kultúrna dekadencia a hlavy v smútku. Sledujeme reálnych ľudí, ich konanie a životy podmienené umelým prostredím. NAPRIEK TOMU, vidím dvojsečnú zbraň a citlivú hranicu medzi škodou a úžitkom. Týmto apelom sa môžeme vyvarovať ľudským chybám, nie diváckym. Dosiahne pre tieto (ai.) rádové a exhibicionistické rodiny výhra nemateriálny význam? S týmto súvisí moje hodnotenie (= výzva!): 1.* – berme si ponaučenie!, 2.* – berme si ponaučenie! ()

Xardaxis odpad!

všetky recenzie používateľa

Oproti české verzi je to teda slabota. Za 6 dní i s cestou je to parádní brigáda, ani se nedivím, že tam leze tolik lidí bez práce. A že ze sebe udělají blbce.. Za Soudkyni Barbaru dostanou zaplaceno daleko míň a lidi tomu věří stejně, tak to už je jedno, do jaké show se vleze. Každopádně 6 dní je fakt málo a vizuální stránka je teda taky stále jako z roku 2004, to se fakt nedá hodnotit jinak.. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý nápad, ktorý bude zaručene fungovať. Rodinná reality show v ktorej ide o to, že dve rozdielne manželstvá sa navzájom premiešajú. Nastane "Zámena manželiek". Takže sa môže stať, že dobre situovaná, zhíčkaná panička sa zrazu ocitne niekde v cigánskej osade alebo na zahnojenej farme. Radikálna zmena prostredia a povahovo cudzí ľudia. To je situácia, kedy sa uvolnia emócie a zaiskria konflikty. A presne to chcú znudení, televízni diváci vidieť. Takýto odpad! ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama