Reklama

Reklama

Zámena manželiek

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2004

Obsahy(1)

Reality šou o zámene manželiek v dvoch rodinách. Tie sa majú starať určenú dobu o inú domácnosť rodiny, o ktorej sa dozvedia vždy až na mieste. Manželky si navzájom nechajú nejaké finančné prostriedky a v liste oboznámia druhú o situácii v rodine, o ktorú sa budú starať. Po skončení si oba manželské páry zoči-voči vysvetľujú, aká bola situácia a čo sa dialo. (Marek1991)

(viac)

Diskusia

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnotenie, recenzie)

Ten diel Zámeny s Dunajčanovcami z Levoče bol najlepší diel aký bol kedy natočený, toľko kultových hlášok ako zadrbal Jožko sa len tak ľahko nevidí :) tu maš banan a šicko v poradku, treba sebe vypic a žic

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

AxelWers

Iba náhodou som videl jeden diel z tých novších, akože medzi strihaním reklamy z nahrávok. Jak sa tam pohádali, nie len že mi to bolo trápne - za divákov aj aktérov, ale aj za ich manželky, ktoré z viny existencie takejto tupej relácie museli zažívať riadne stresy.

Je psycho to sledovať, točiť aj v tom hrat.

AxelWers

AxelWers (hodnotenie, recenzie)

Podľa uputávok vidím, že už to ženú do extrému. Zásadne vyberajú rodiny, kde je vysoká pravdepodobnosť, že po sebe budú hádzať nože a vidly. To už hraničí s psychiatriou.

na príspevok reagoval breeder

VisitorCSFD

VisitorCSFD (hodnotenie, recenzie)

Zámena manželiek z dňa 5.3.2012 nemala chybu, tu sa ukázalo ako žijú rodiny, keď jedna strana má na stravu 200 Euro a druhá iba 20 Euro, a to ešte medzi Rómami !!! 

Reklama

Reklama