Reklama

Reklama

Mojsejovci

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2005, 65 min

Reality šou známeho manželského páru. Podnikateľka Nora Mojsejová a spevák Braňo Mojsej sa tentokrát rozhodli, že si do domu zavolajú súťažiacich a vyberú jedného, ktorý získa finančnú odmenu. Do šou sa prihlásilo 16 036 záujemcov z celého Slovenska. Na konkurzy do štyroch miest bolo pozvaných 1 800 uchádzačov, z ktorých postúpilo ďalej do hry sto. Z nich bolo v druhom kole vybraných 12 finalistov, ktorí sa nasťahovali na tri mesiace do vily Mojsejovcov. Tu žili denno-denne dvadsaťštyri hodín pod dohľadom kamier, bez akéhokoľvek kontaktu s rodinou a priateľmi. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (84)

Le_Chuck odpad!

všetky recenzie používateľa

Jeden z najväčších reality shitov, aký kedy brázdil Slovenské obrazovky. Stroskotaný disco-bigbíťak s mastnou burinou na hlave a jeho kyprá polovička, čo vyzerá ako sud plný údených klobások, na ktorý v maskérne omylom namalovali škaredú ženu, si za VSŽ peniaze "šikovnej účtovníčky" kúpili pozornosť polovice Slovenska. A zároveň sa s polovicou rozhádali. Grc, ktorý si nezaslúži aby som si na jeho adresu viac dral prsty. Odpad! 0% ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

takto to vyzerá, kde sa najväčší sedliaci zo Slovenska ukážu v TV, potom je z toho komédia ako vyšitá /0%/ ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Každý má vlastný štýl, Nemec, Češka či Ír.“ Pozrite sa na to z nadhľadu štyroch kilometrov a z toľkej bizarnosti (už tá úvodná pesnička!) získate iný a podľa mňa rozumnejší pohľad na túto televíznu reality šou. Horolezkyňa! Makepeaceová! Model! Guru! Jožo Ráš! Starosta! Nečudo, že na takúto ťažkú tonáž skromný slovenský národ nebol pripravený. Monty Python je handra. No dobre, to som prehnal. „Ja chcem byť v dóme ááánóóó! Ty chceš byť v dome, ááánóóó!!“ http://www.youtube.com/watch?v=UsZZKaSydsc ()

TeeAge odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo ma predtým nezabilo, ma teraz nervovo vyprovokovalo. Neuveriteľný talent iritácie a bezdnovej tuposti. SnáĎ zrodenie prvého z radu najhorších televíznich udalostí všeobecne. A vôbec. ()

genetique odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez debaty sa jedná o trápnosť najväčšieho rangu, ale tá demencia tejto manželskej dvojice stála zato, aby som si tých úbožiakov občas zapol a schuti zasmial na ich vypláchnutých mozgoch a hlboko zmyselných rečiach. A Markíza na tom ryžovala, pokiaľ si to tí neandrtálci neuvedomili, alebo pokým im za to strápňovanie dobre platili. 0%. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Nehanebné plytvanie filmovým materiálom. Pravda, podivný manželský pár zbohatlíkov z ďalekých Košíc, dominantná Nora a tajtrlík Braňo "Mojsejovci", na to majú kapitál. Prázdni ľudia, ktorí si myslia, že za peniaze sa dá všetko kúpiť. Velice sa mýlia. Však svoju vlastnú reality-show si mohli dovoliť natočiť. Ale načo? Načo bolo dobré si pozvať partiu čudákov ku sebe domov? Čo si tým chceli dokázať? To ja pochopiť neviem. Ale som si sto percentne istý tým, že to čo vyprodukovali je trapný odpad! ()

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Je to medzi plným hodnotením a odpadom:D Dáva to nejakú logiku? Ani by som nepovedal. Táto šou je taká zlá až je geniálna a naopak. Bolo to v podstate o ničom ale ja som sa výborne zabával, dokonca už ani neviem čo sa tam riešilo a je mi to aj jedno len ešte som nezabudol aký trpký úsmev som pri sledovaní tejto šou pociťoval. Ja v podstate ani neviem čo na to povedať, toto sa nedá hodnotiť v rámci nejakého programu... ()

Anderton odpad!

všetky recenzie používateľa

Markíza touto reláciou ukázala, že je ešte v horšom morálnom rozklade, ako TV JOJ a Vilo Rozboril urobil zo seba kolosálneho, povedzme že idiota. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

"Ja chcem byť v dome. Ááááno. Ty chceš byť v dome. Ááááno." Táto stupídna show priniesla Slovensku dve "mega celebrity" z Pereša, ktoré to potom skúšali ešte vo veľa reláciách, ale našťastie majú extra talent na to ako sa sami spláchnuť do žumpy. 0%. ()

Eawy odpad!

všetky recenzie používateľa

Táto ,, vec" nemá s umením nič spoločné. Rovno by ste mohli kameru hodiť medzi prasatá a točiť. Tiež by ste sa dozvedeli toľko čo pri tomto.. ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Sledoval jsem dost poctivě. Zajímavá sonda do života slovenského národa. Určitě do jedné jeho části, aby si jiní nemysleli, že i je háži jen do jednoho pytle. Ale o sondu jde, protože už na konkurs se dostavovalo velké množství lidí, a jedna žena byla pro postup do dalšího kola ochotna se klidně i svléknout. Při tak masovém zájmu a dosti vysoké sledovanosti, kterou tahle REALITY SHOW měla se značně podivuji, že tolik lidí to hodnotí jako ODPAD! Asi patří mezi ty diváky, co se jim to nelíbilo. Mě to ale fascinovalo. Neznal jsem manžele Mojsejovce, takže mě zajímalo co jsou zač. Copak asi dneska dělají ti, co se dostali do hlavní soutěže? PAPULA a spol.? ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tu ma napadne jednoznačne - "Ja chcem by ť v dome, áno, ty chceš byť v dome? Áno" :D , ale blbosť to bola ako fúrik s gaštanmi na Mesiaci. Ďalšia vec s ktorou sa moderátor nevyznamenal a zabil čas, ktorý mohol využiť inak. V celku tam bola aj sranda, ale aj zvady, presadzovanie názorov majiteľov domu a veľká komerčnosť. Tu začala naplno upadať komerčná TV Markíza. Počiatok úpadku bol skôr, ale tu to nabralo poriadne kontúry. Sklamal ma výber víťaza, fandil som tomu "Rážovi" už len skrz tú podobnosť a viac-menej nekonfliktnosť. "Model" rozbehol z tej výhry krátkodobú neúspešnú kariéru speváka a to bol koniec za jednou veľkou kravinou. Malo sa to nazvať: Ja chcem byť v TV, áno, Norika a Braňo chcú byť v TV, áno! ()

zdepapepa odpad!

všetky recenzie používateľa

Čas, co jsem nad tím strávil (naštěstí ho bylo málo) mi už sice nikdo nevrátí. Ale nikdy není pozdě na to varovat ostatní, co by měli co dočinění s těmito pseudo-pseudocelebritami. Osobně jsem ani prvně nevěřil, že by nějaký takovýhle (skutečně s výkřičníkem) odpad mohl přežít byť jen inkubační fázi schvalování. Co je ovšem nejhorší, oni se nevzdávají a Nora vzala stečí další reality show Čápi s mákem. Ale o tom v jiné recenzi. Skoro škoda na takovýto děs plýtvat serverové bajty písmenek a pixely na vašich monitorech... ()

Reklama

Reklama