Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (1 580)

plagát

MH370: Ztracené letadlo (2023) (seriál) 

Zbytočne veľký priestor dostali konšpirátori. Niektorí to možno nemyslia zle, ale pozostalým, ktorí sa od žiaľu tiež stratili v nereálnych scenároch, to iba dáva falošnú nádej..

plagát

Kauza Cervanová (2013) odpad!

Este nedavno som bol zastancom teorie, ze ide o jedno velke svinstvo na Nitranoch z cias komunizmu, no po knihe Martina Hanusa - Hra sa skoncila s hrozou menim svoj pohlad.. Tento dokument, ktory som pred par rokmi bral ako aspon aku taku satisfakciu pre obvinenych, dnes beriem ako totalne fiasko. Pan reziser, je mi vas aj nas, co sme roky zili v medialnej bubline luto...

plagát

To (2017) 

Nikdy nezabudnem na tych 20 uzasnych noci s knihou..o to som bol viac zvedavy ci je vobec mozne taky hutny pribeh vtesnat do nejakej normalnej podoby..a ono sa to fakt podarilo.. Spokojnost!

plagát

Smrtiaci príliv (2016) 

Za ten zaver by si to zasluzilo dat dve hviezdy dole...ale nech nezerem, dobre sa na nu a na to pozeralo. Vlaznych 70%

plagát

Barani (2015) 

..Uff, kde začať, čím skončiť, ako najlepšie vyjadriť to čo teraz cítim a čo som zažil.. V kine nás bolo síce len sedem, no prvýkrát od roku 1994, čo chodím do kina sa mi stalo, že nik zo sály neodišiel, až po skončení titulkov a rozsvietení kina. Úchvatný zážitok, strašne silná téma, prosto neviem či to je tým, že i ja mám brata, ale tak krásny a drsný príbeh zároveň, to je presne to, prečo vyhľadávam takéto klubovky. Kiež by v kinách takéto snímky nehrali len raz, ale tri týždne v kuse.. To by sa snáď postupne zmenila aj úroveň, farmami "osprostených" návštevníkov.

plagát

Červený kapitán (2016) 

Chcelo by to radsej trojdielnu zalezitost typu Horiaci ker.. Nasukat vsetko do dvoch hodin a cakat, ze sa clovek zzije s postavami, ktore sa len doslova obsuchnu na platne, to jednoducho nejde.. Skoda, lebo vizualne to bola maskrta. 60%. PS, knihu som necital.