Reklama

Reklama

Braňo Mojsej

Braňo Mojsej

nar. 05.05.1968 (55 rokov)
Košice, Československo

Biografia (1)

Hudobník, spevák, mediálna a televízna osobnosť Braňo Mojsej sa narodil v Košiciach, dňa 5. mája 1968. Po ukončení základnej školy sa rozhodol študovať na Hotelovej akadémii v Kežmarku. Už tam sa prejavovalo jeho nadanie na spev a hudbu, pretože bol členom školskej kapely. Dosiahnuté vzdelanie využíval ako čašník vo viacerých reštauráciách. Povinne si odpracoval aj vojenskú službu. Po krátkej podnikateľskej kariére s nehnuteľnosťami a po uzatvorení manželstva s… (viac)

Zaujímavosti (2)

Mojsejovci (2005)

  • Túto reality show sprevádzali aj škandály a kontroverzie, napr. falšovanie SMS hlasovania divákov, účasť vtedajšieho starostu obce Čakajovce Oskara Bíra či obvinenie holandskej produkčnej spoločnosti Endemol z nelegálneho kopírovania reality show Big Brother. Aj správanie niektorých súťažiacich vyvolalo pobúrenie, napr. jeden účastník sa porezal a sypal si soľ na rany, iný nadával Mojsejovcom na výzvu, ďalšiu súťažiacu zase Braňo Mojsej požiadal, aby sa vyzliekla do naha. (VasylDeBylak)

VILOmeniny (2002)

  • V tejto relácii účinkovali aj manželia Nora a Braňo Mojsejovci, ktorí súťažili proti bezdomovcom a dostali sa tak do povedomia verejnosti. (VasylDeBylak)

Galéria (18)

Reklama

Hosť

Herec

Filmy
2023

Živani (amatérsky film)

1982

Tajomstvo dračej steny (TV film)

Reklama

Reklama