Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi
  • Komédia

Recenzie (1 231)

plagát

Království zombie (2019) (seriál) 

Po dlhom case pisem komentar aby som vysvetlil svoje hodnotenie. Prve dve serie su velmi dobre, ale jednu hviezdu beriem za ten uplny zaver druhej serie ked to zbytocne zamotali. V jednoduchosti je krasa a nemyslim si ze ten otvoreny koniec je dobra vec. Dobry serial nepotrebuje nekonecne zvraty a nekonecny pocet serii.

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

Žiadneho poklesu kvality v zhruba 4-5 sérii som sa nedočkal. Jediné čo by som vytkol, je naťahovaná posledná séria ale celkový dojem mi to nepokazilo. 85%

plagát

Sherlock: Ohavná nevesta (2016) (TV film) 

Sorry, ale tu už bolo priveľa fantasmagorie. Toto už nebolo ani zďaleka také dobré, ako prvých 6 filmov. Píšem 6, lebo sa mi zdá, že tie posledné tri už začínali byť trocha kostrbaté. Neviem čo si mám o tomto vôbec myslieť. Celé sa to akože odohralo za 4 minúty v hlave toho génia áno? No dobre. Pôvodne som tam dal 4*, po nejakej úvahe som to znížil a teraz by som najradšej dal iba 2*, ale už som prekročil deadline, takže meniť to nemôžem. 5/10

plagát

Na úteku (2015) 

Svižné, napínavé, brutálne. Neveril som, že sa mi raz bude páčiť film, v ktorom hrá ten oplašený Wilson. Keď ale práve nestojí vedľa toho hnoja Džekyho Čena a nehrá idiota, tak sa na neho dá celkom dobre pozerať. Brosnanova postava bola dobrá, škoda len, že nevydržala o niečo dlhšie.

plagát

Ťah pešiakom (2014) 

Hneď na úvod chcem napísať, že sú to slabšie 4 hviezdy. Presnejšie by to bolo 7/10. Šachy hrať viem, ale všetkým tým sicílskym obranám som vôbec nerozumel. Najviac som si zapamätal tú scénu, v ktorej ten štvrtý, alebo piaty najlepší ruský hráč sveta opísal svoje pocity po prehre s Bobbym slovami: "mal som pocit, akoby na mňa padal dom".

plagát

Temné údolie (2014) 

Fajnové ponurné prostredie, neskôr hutná atmosféra, pekné zábery. Scéna zvážania kmeňa stromu je určite zapamätania hodná. Nechýbala záverečná parádna prestrelka. Akurát absolútny záver bol málinko pribrzdený, ale nevadí.

plagát

Stanfordský väzenský experiment (2015) 

Trocha ma to nudilo. Tiež by som uvítal, ak by bol divák viac zoznámený s cieľmi tej štúdie. Mohli sa viac venovať psychologickej stránke veci, napríklad, že prečo to robia tak ako to robia, čo tým konkrétne sledujú, aké sú hypotézy a podobne. Lebo to čo som videl ja bolo len zatvorenie partie klukov do "väzenia" a nekontrolované správanie dozorcov.

plagát

Marťan (2015) 

Zimomriavky som nemal z hercov, ani z dialógov, ale z toho, čo predstavuje v tomto filme Mars. Fascinuje ma tá diaľka, to vesmírne meradlo, tie veci, ktoré sú miestami nad moje chápanie. Vesmír je niečo, o čom by som chcel vedieť všetko, ale viem, že nikdy nebudem mať toľko času aby som to zistil. Mám rád filmy, ktoré sa odohrávajú vo vesmíre, pretože zobrazujú niečo veľké, väčšie ako sú národy, prezidenti, armády, moria a oceány alebo celé kontinenty. A mimochodom, bradatý Damon = bradatý DiCaprio :D

Ovládací panel
101. naj používateľ Slovensko
47 bodov