Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč, ale při sledování tohohle kousku mi přišlo, jako kdyby scénaristi psali scénář při koukání na School of Rock (a pár dalších). Áh už vím proč. Protože dějová linka i pár klíčových zápletek se téměř shodovaly! Ono to je celkem kumšt vymyslet a natočit film, kde v hlavní roli je hudba a skupina. Můžete si vzít životopis nějaké slavné skupiny nebo hvězdy, nebo naopak si vzít víc životopisů a slepit je do jedné velké parodie, nebo můžete natočit přízemní a přesto povedený kousek s nějakou indie skupinkou co vlastně ani nemá nějaké extra ambice a kromě hudby tam jde i o jiné věci, a nebo můžete vzít "school of rock" mustr. Pak je tu dalších pár variant, které však mají jen dvě polohy výsledku - totální propadák nebo "pecka". U Rocker si však producenti vsadili raději do jistot a na nejistější čísla raději nešahali. Tak se pak nemůžou divit, že dostanou průměrný výsledek (s tím že ta hvězdička navíc je má osobní preference, prostě mám rád tyhle kousky). Decentní herci, decentní výprava, prostě průměr průměr průměr. Ale ve výsledku to není zlý film. Rozhodně stojí za jeden nenucený večer, který mu věnujete. ()

helrohir 

všetky recenzie používateľa

No tak zas tu máme ďalšiu nepodarenú teenage komédiu. Som fanúšik rockovej hudby, ale aj napriek tomu ma tento film nezaujal ani príbehovo. Rainn Wilson sa síce neuvetieľne podobá na Jacka Blacka, ale narozdiel od neho mi prišiel vrcholne nesympatický a tie jeho výstupy ma dosť iritovali. Bohužiľ, pre mňa len podpriemer. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Priamočiare, ale fungujúce vo všetkých aspektoch. A v konečnom dôsledku sa na to dobre pozerá. Hlavne ešte kvôli mladej, ale stále rovnako krásnej Emme Stone a excentrickému rockerovi Rainnovi Wilsonovi, ktoré ho si po Office nemôžem ako herca vynachváliť. Snaha stať sa hudobnou senzáciou sa nekoná - na to to má v sebe príliš veľa american dream koncepcií, ale ako fungujúca žánrovka, kde vlastne hlavnému hrdinovi prajete aby zažil ten svoj veľký comeback, je to viac ako dostačujúce. Malý veľký film, ktorého tempo určujú bicie a ktorý sa môže vytasiť s pár fungujúcimi hláškami. Takže čo na tom, že tam niektoré vzťahy nefungujú. ()

LordSnape 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson má do docharismatého a komediálně nadaného Jacka Blacka opravdu daleko, takže není divu, že pak film, který je vyloženě postaven na jeho výkonu trochu klopýtá. Inspirace je jasně obšlehnutá od School Of Rock a Tenacious D: The Pick of Destiny, nicméně už to není tak bláznivé, dojemné či vtipné. Konec s koncertem Vesuvius mi navíc přišel hrozně debilní a strašně nereálný. Pokus slušný, ale nakonec z toho přeci jen vyšel průměr. ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Tohle si někdy rád zopakuju, Wilson to zahrál parádně. Jen hvězda dolů za to, za co ovšem nemůže tak úplně film jako spíš dnešní doba, a to za pokles kvality muziky od cca 10. minuty filmu. Ano nejdřív to vypadalo že film bude nacpanej hair metalem a glam rockem ale oooouha sotva se tam objevil ten depresivní zmrd muzika se stočila do takovýho toho gay rocku ála Jonas Brothers. Škoda. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)

Reklama

Reklama