Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

William Miller vyrastá s prísnou matkou, ktorej neustále konflikty s jeho staršou sestrou vyvrcholili až jej odchodom z domu. Bratovi však nechala darček - zbierku platní rockových kapiel. Pätnásťročný chlapec sa do rockovej hudby zamiluje, prispieva do školského časopisu, a sníva o tom, že sa stane uznávaným hudobným kritikom ako jeho vzor Lester Bangs. Jedného dňa sa jeho sen stane skutočnosťou a William vyráža na svoje prvé turné... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (387)

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Vyhrál jsem dva lístky na tento film, normálně bych na něj nešel objevil jsem tak kouzlo nevelkých kinohitů, a byla z toho jedna z nejlepších podívaných jaké jsem viděl, bohužel mě ale od té doby Kate moc nepotěšila, snad jen v Vše o Adamovi, ale to jsem viděl až poté i když to bylo natočené dříve .... škoda že dále nezvyšovala svoji laťku :: (( ()

classic 

všetky recenzie používateľa

Kto je herec Patrik Fugit,ktorý s noblesou hrá rockového novinára Williama Millera?Pre mňa doposiaľ Unknown,možno som ho niekde videl,ale nespomínam si na to,ale čo viem,že spomínať budem na tento herecký výkon mladého húževnatého žurnalistu,ktorý spoznáva kapelu Stillwater,s ktorou sa púšťa na turné a bude musieť popritom riešiť vzťahy v kapele,vzťahy s takmer nervovo zrútenou mamou Frances McDormand(oscarová nominácia),či spoznáva po uši zaľúbenú fanúšičku Kate Hudson,ktorá tiež nie je na tom neskôr práve psychicky najlepšie,inak herecký ansámbel je perfektný,dianie ma nemalo kedy nudiť,lebo som bol zamestnaný počúvaním ich Muziky,celkovo Soundtrack je spestrením.Dynamická retro dráma,ktorá je preto taká dobrá,lebo má scenár Camerona Crowea(získal oscar za screenplay),kamera Johna Tolla,výprava a strih.P.S.Hoffman ako Billov poradca,na niekoľko scén,prispieva ku kvalitnému filmovému zážitku.Povedal by som,že Crowe potrebuje nejaký návrat,ktorý by ho vrátil späť na výslnie. ()

Reklama

Janek 

všetky recenzie používateľa

Atmosférická bomba s úžasnou dobovou hudbou a Nepopsatelným feelingem. Skvělý casting a samozřejmě neodolatelná Kate Hudson, která sice jako herečka poměrně zhasla, ale zde podala opravdu zářivý výkon. Majstrštyk pana Crowea, kterému se také v poslední době příliš nevedlo, ale díky tomuto snímku budu každý jeho nový film očekávat s mírným napětím. 100% ()

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

Co si budem nalhávat: Jako rokenrolový film je to mizerie. Jako vcelku příjemný (a dojemný) rodinný filmeček to ale obstojí. 100% nezávadný snímek, který neurazí možno aj starú mamu, čo vyrástla na dychovke a pekných ludových piesničkách. Řek bych, že by to schválila snad i speciální cenzorská komise SSM. Co mi neuniklo (a čeho jsem se dopředu obával): Přesto že se má příběh odehrávat v první půli 70. let, mezi řádky to občas zasmrdí nezbytnou politickou korektností 21. století. Marná sláva, pokrok/úpadek prostě nezastavíš. Zdá se, že ani ta sedmdesátá už nejsou co bývala. ()

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

To je asi sen každého začínajícího novináře, v tomto případě studenta, být se svou oblíbenou kapelou na šňůře, poznat zákulisí, vztahy, mejdany a v neposlední řadě fanynky.. První polovina snímku mě nijak zvlášť neoslovila, nicméně ta druhá mi to bohatě vynahradila.. Zejména se mi líbila maminka v podání Frances McDormandové, pravidelně mě rozesmívala - „neber drogy“ + neúnavné telefonáty s následným „tvoje matka mě rozhodila“, krásná rolička se tu našla pro Philipa Seymoura Hoffmana, coby rádce a průvodce byl báječný, no a to mládě bylo zajímavé, Patrick Fugit u mě zabodoval.. Za zdařilý závěr dávám čtvrtou hvězdičku.. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (44)

  • Philip Seymour Hoffman (Lester Bangs) měl kvůli nabitému rozvrhu na natáčení svých scén pouze čtyři dny. Po celou dobu měl chřipku. (Hal_Moore)
  • Většina filmů má rozpočet na hudební práva pod 1,5 milionu amerických dolarů. V tomto filmu zaznělo více než 50 písní, za něž studio utratilo 3,5 milionu amerických dolarů. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama