Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (562)

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Hodně nevyvážená parodie, ty věčné údivné pohledy hlavní postavy mě dokonale iritovaly. Ten kluk se divil snad všemu a pořád. Humorné situace se s pravidelností střídají s těmi hodně trapnými. Velmi mě pobavil Jeffrey Tambor v roli lékaře, kterak pečlivě vysvětluje Rickovi, že musí dědečka ušetřit špatných zpráv a pak na Leslie Nielsena sám vysype jednu hrůzu za druhou. Takových povedených situací není mnoho a po většinu času spíše sledujeme laciný fekální humor. Série Scary Movie je určitě povedenější. 40% ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Film ktorý zo všetkých hlúpostí typu, epic movie, date movie, meet the spartans vychádza najlepšie a to preto lebo má nejaký konkrétny príbeh, príbeh niekam smeruje a aj keď je to stále hlúposť a poriadna, tak ani nenudí. Možno trocha pri konci. Každopádne konečne som sa pár krát zasmial a nebolo to silene. Mazin natočil slušnú paródiu ale paródie skrátka nie sú moje. Všetko zachraňujú herci a absurdné situácie. Aj keď sa tu nedá hovoriť o hraní, rozhodne herci neprehrávajú a to je plus. Hudba kopíruje elfmena , čo troška narúša celkovú kompozíciu a ak by som to mal brať s nadhľadom je to celé prehnané. Lenže vtipy celkom fungujú. Trapných je pomenej ale stále sa jedná o podradný druh zábavy. Slabé dve * za to že som po dopozeraní nechcel spáchať samovraždu. A to sa cení. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Podobných paródií na takmer čokoľvek už tu bolo kopec a tento film medzi nimi rozhodne nevyčnieva. Priemerná paródia, ktorá si robí srandu najmä zo Spider-mana a čiastočne z X-Mena. Film aj tak ponúkne veľké množstvo tých najviac priblblých a miestami aj celkom srandovných situácií, ktoré určite niekoho pobavia. Výborným ťahom je hlavne obsadenie ako vždy skvelého Leslieho Nielsena, ktorý tu predvádza svoje komediálne umenia v plnej paráde. Dobre som sa na ňom bavil po celú dobu trvania filmu. Keď je na scéne on, nestráca tempo a spád. Keď si odmyslím niekoľko dosť prisprostlých vtípkov, je to naozaj pozerateľné. Účasť viacerých známych hercov v epizódnych rolách som privítal. ()

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Nó, moje hodnocení je asi dost ovlivněné tím, že jako poslední parodii před tímto filmem jsem viděl ptákovinu Meet the Spartans. Oproti tomuto filmu je tento mnohem více vtipný, lépe jsou zde parodovány původní filmy, nezachází se tu tolik do kanálního humoru, i když tomu prdění jsme se ani tady nevyhnuli, no a prostě to mnohem více připomíná takové ty celkem populární filmy alá Žhavé výstřely, a ty já celkem můžu. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (16)

  • Opätovne boli využité niektoré gagy zo série filmov Bláznivá strela (1988), ktorú produkoval aj David Zucker. Podobne ako vo filme Bláznivá strela, aj tu človeka na invalidnom vozíku Leslie Nielsen potľapká po chrbte a následne spadne z budovy. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (viac)

Reklama

Reklama