Reklama

Reklama

Predčítač

  • Česko Předčítač (viac)
Trailer 1
USA / Nemecko, 2008, 119 min

Réžia:

Stephen Daldry

Predloha:

Bernhard Schlink (kniha)

Scenár:

David Hare

Hudba:

Nico Muhly

Hrajú:

Kate Winslet, Ralph Fiennes, David Kross, Lena Olin, Bruno Ganz, Jeanette Hain, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomäi, Friederike Becht (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

V 50. rokoch sa pätnásťročný Michael zoznámi v Berlíne s tajuplnou Hannou a prežijú spolu vášnivý letný románik. Počas stretnutí Hanna žiada mladíka, aby jej čítal klasické literárne diela, ktoré preberajú v škole. Avšak jedného dňa Hanna bezdôvodne zmizne. Michael sa s ňou po rokoch znovu stretáva ako študent práv, lenže za šokujúcich okolností, ktoré ho donútia prehodnotiť vzťah nielen k nej, ale aj k celej histórii Nemecka. Hanna totiž stojí na strane obžalovaných v procese s dozorcami z koncentračného tábora. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: nemčina
02:27
Trailer 1
Trailer 1
D: čeština T: čeština
02:29

Súvisiace novinky

Superhvězdná britská špionáž

Superhvězdná britská špionáž

14.11.2010

Inteligentních špionážních thrillerů je dnes zoufale málo (opakuji: „inteligentních“), takže když se David Hare, dvakrát nominovaný na Oscara za Hodiny a Předčítače, rozhodne napsat a režírovat… (viac)

Tom a Sandra blízko a hlasitě

Tom a Sandra blízko a hlasitě

24.08.2010

Ještě takhle před rokem by nám tato kombinace jmen zněla nepatřičně. Tom Hanks ve filmu Stephena Daldryho – v pohodě. Ale po boku Sandry Bullock? Jejda! Všechno se změnilo. Sandra je teď držitelkou… (viac)

Kate zaskakuje za Nicole

Kate zaskakuje za Nicole

15.01.2008

Jakmile Nicole Kidman dotočila válečný velkofilm Baze Luhrmanna Australia, s nadšením se vrhla na další projekt, nazvaný mateřství. S manželem Keithem Urbanem očekávají potomstvo, což je určitě… (viac)

Reklama

Reklama