Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Študent Oliver Mansfeld berie život na ľahkú váhu. Chvíľu študuje v Cambridgi, chvíľu na Sorbonne a má okolo seba plno mladých dievčat, ktorých priťahujú jeho peniaze. Jedného dňa sa zoznámi s atraktívnou 30 ročnou Verenou - je to manželka bankára Manfreda Lorda, najbohatšieho muža v meste...Obaja prepadnú vášni a neberú na nič ohľady...Lord pozve Olivera, aby šiel spolu s ním a Verenou na jachtu - na Jadranské more. Mladík akceptuje - netušiac, že sa stane nástrojom v rukách nepredvídateľného bankára.... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

lusa odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejde nekomentovať. Takto sprzniť jeden z najkrajších románov, nato treba asi aj nejakú úroveň mentálnej retardácie. Fanúšikom Simmelovej predlohy odporúčam vyhnúť sa oblúkom. Odpad + odpad! ()

NSN odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli jste někdo četl ten výbornej stejnojmennej román, tak prosím nekoukejte na tenhle paskvil. Ani po ani před. Nikdy. ()

Reklama

rigby odpad!

všetky recenzie používateľa

Ačkoli se jedná o televizní film a je třeba ho podle toho hodnotit, stále je to jen velmi slabý, téměř neviditelný stín skvělé předlohy J. M. Simmela. Je neskutečné, co může vzniknout za nedívatelný paskvil v rukou slaboduchého režiséra. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama