Reklama

Reklama

SHREKove prvé Vianoce

(TV film)
  • Slovensko Shrekove Vianoce (viac)

Jsou Vánoce a Štědrý den, na který se všichni těší. Tedy všichni kromě Shreka. Přesto by chtěl své milované Fioně a dětem udělat radost. Nejprve ale musí zjistit něco o tradicích a pak pochytit tu pravou vánoční náladu. Obrátí se proto na své přátelé, ale každý z nich má o dokonalých Vánocích vlastní představu. Shrekovy myšlenky o útulné rodinné oslavě tak vezmou rychle zasvé... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (264)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Šťastné a smradľavé.“ A dojíme a dojíme, však DreamWorks? Farebná animácia a prítomnosť všetkých obľúbených postáv zo shrek-univerza (manželka, Kocúr v čižmách, Oslík, Perník) sa však pravdepodobne postará o to, aby sa vyložene neurazili ani tí, ktorých toto "naťahovanie" (poznáte to, vznikne úspešný kreslený film, naň sa nabalia štyri pokračovania, dva seriály a osem veľkonočných a vianočných kraťasov) nemá rád. Čo sa mňa týka, ja som to s touto sériou vzdal už po SHREKOVI 2. ()

Gadamf 

všetky recenzie používateľa

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Neprišiel som na to ako prvý, ale musím to zopakovať: Eddie Murphy už je neznesiteľný aj v tej animovanej podobe. Inak je tento kraťas plný príjemných prekvapení: animácia je na úrovni celovečerákov, vtípky fungujú (hlavne Kocúrov vianočný príbeh, nemecké schweine, čokoľvek s Perníčkom - "Santa, pomóóóc!" - a Pinocchiova pančucha na darčeky) a celé to skončí skôr, než to začne nudiť, čo sa Shrekovi Tretiemu bohužiaľ nepodarilo. ()

Pishin 

všetky recenzie používateľa

Zbytecny kus, ale co, dokud Shrek valí tak co se nenapakovat vidte DreamWorks. Mimo to už me zacina nudit ze amici delaji humor tak ze par postavicek na scene říhá, blije a nebo ma problemy s vetry. Nevim jak Vas ale me uz to nudi....bouhzel se to netyka jen Shreka ale i ostatnich americkych ''StupidnicH" komedii.... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Tržby za predaj DVD v USA $14,475,479 //počet predaných kusov 1,218,276║ Krátky pohľad do Shrekovho príbytku a jeho prvých Vianočných osláv, dopadol tak ako posledný tretí diel filmu, v celku nijak moc výrazne, na krátkej stopáže si odkrútia camea skoro všetky najznámejšie rozprávkové postavičky z tohto niekdajšieho fenoménu a už to pomaly býva zvykom že vydarených vtípkov či narážok moc nieje, animácia sa dá prekusnúť dali si v určitých medziach záležať aj keď je tam oproti špičkovému Pixaru cítiť stagnácia a opäť dominuje len postavička medovníčka a jeho bojazlivé predstavy o Santovi, len škoda že to je opäť zasadené do omieľaného príbehu o tom ako niekto nemá vzťah k tomuto sviatku a ako ho samozrejme potom ako sa zo všetkými pohnevá nadobudne. /55%/ ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené