Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (148)

plagát

The Thing About Harry (2020) (TV film) 

Všetko remeslo poctivo zvládnuté, film ponúkol čo mal. Ale je to proste romanca...

plagát

Myška Pattie: Na vlnách dobrodružstva (2022) 

Zvierací hrdinovia, sicílska mafia, Indiana Jones, programovateľný robot a škorpióny pacifisti, a to všetko v antickom Grécku (aj s bohmi). Skrátka typický francúzsky miš-maš. :) Prevedenie je sympatické, ale nefičí to ako Pixarovky.

plagát

Free Guy (2021) 

Taika Waititi, bravo!

plagát

Sneh nad limbou (1979) (TV film) 

Hrozná škoda, že tento film sa viac nedá vidieť.

plagát

V hlave (2015) 

What if emotions had emotions!

plagát

Rukojemník (2014) 

Táto tématika je skrátka silná káva. Na to, aby neskutočne dobre fungovala jej stačí aj len priemerné spracovanie (ale vynikajúci herci). Ďakujem! Na toto obdobie sa nesmie zabudnúť...

plagát

Legenda o Pátračovi (2008) (seriál) 

Keby som tento seriál pozeral pred takými 10 rokmi v TV, asi by som ho totálne hltal. Tak či tak je to však príjemné nasýtenie tej čistej detskej fantasy-žiadostivosti, ktorú mám v sebe.

plagát

Disaster Movie (2008) odpad!

Americký humor má tendenciu schádzať viac či menej do trápnosti. V tomto prípade to bolo viac VIAC než MENEJ. Okrem toho, celkovo remeselne nezvládnuté. A to mám hlúpe paródie (aj americké) rád...

plagát

Lego príbeh (2014) 

Na komerčný film nečakane odvážne a invenčné - búra tradičné klišé a i keď sa aj ono samo do nejakého zamotá, zážitok to nekazí. Dokonca ani morálna paralela s oným "stavať podľa plánu" vs "vlastná fantázia" neostala na princípe dobro-zlo. Príjemne prekvapený!