Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

"Tu je Alinko Krasňanský!" Osobne týchto mafiánov považujem za najlepší náš seriál. Batthyány s Banánom a Margit je úžasný. Ožratý doktor na nezaplatenie a tak je to aj s ďalšími postavami. Toto je proste niečo, na čo sa nezabúda. Teším sa na film a dúfam, že kvalita neupadne. 5* preto, pretože je to proste Mafstory. ()

Martin_W 

všetky recenzie používateľa

Dalo by se říct, že MAFstory je nejlepší seriál ze slovenské tvorby. Někdy přehnaně trapné, ale někdy hodně zábavné. První dvě série sice nestojí za moc, ale od 3. Sezóny se to teprve pořádně rozjíždí.. Poslední série značně pokulhávají, ale čas od času si Mafstory v TV rád pustím.. 74% ()

Reklama

Evee04 

všetky recenzie používateľa

Presne takto majú vyzerat Mafiáni!Jeden z najlepších slovenských seriálov,ktorý ked prišiel na televízne obrazovky,vyvolal ošial a smiech a ten trval dlhých 10 rokov a to právoplatne.či sa jedná o Banána,Aliho,Krtka,Tetu Márgit alebo ochlastú Bélu.Každá jedna postava priviedla diváka k smiechu a preto som nespokojný s hodnoteným aké tu má!___85% ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pred niekoľkými minútkami som sa vrátil z predstavenia "Mafiánske historky I." a tak som sa konečne odhodlal napísať nejaký ten komentár aj pre jeho televíznu odnož. Nuž, som spokojný, môžem poznamenať, že na slovenské pomery priam veľmi spokojný. Zo začiatku som tomu príliš nedôveroval, ale v súčastnosti sa už rátam za pravidelného diváka. Prečo nie? Tak trochu vulgárnejšia zábava na večer určite nezaškodí, navyše keď má k dispozícii dva veľké talenty, presnejšie dvoch Petrov - Sklára a Batthyanyho. Obaja sú predovšetkým so svojím nezameniteľným prízvukom a ostrými hláškami o hodný kus pred ostatnými. Ja osobne som za tento projekt vďačný, bavím sa na ňom do sýtosti a moralistické odpad!ové hodnotenia naozaj riešiť nebudem. [Keďže som v úvode spomenul divadelné predstavenie, nedá mi nedoporučiť ho... naživo je samozrejme naživo.] "Že problém?!" ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som "Mafstory" uvidel prvý krát, hovorím si, že to bude len ďaľší televízny odpad. Ale časom mi tento seriál tak prirástol ku srdcu, že som sa snažil nepremeškať žiadnu novú časť. Humorné príhody mafiánskej rodinky z Veľkého Medera sa mi silno zapáčili. Najväčší boss Ali Krasňanský, jeho preafektovaná frajerka Pipina, Aliho pravá ruka úderený Banán, Banánova mama Márgit, ustrašený účtovník Milanko zvaný Krtek, večne ožratý doktor Béla a primitívny násilník Prco, sú postavy z tohoto doposiaľ najlepšieho sitkomu česko-slovenskeho. *** ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Banánova priateľka Bejátka Farkašová sa v seriáli nikdy neobjavila. (VasylDeBylak)
  • V epizóde "Výkupné", v scéne, kedy Pipina (Gabriela Dzuríková) presviedča v spálni Aliho (Peter Sklár), aby jej kúpil nový kožuch, číta Ali knihu, na ktorej obale je nalepený jeden z najznámejších plagátov českej počítačovej hry Mafia: The City of Lost Heaven. (Hudino)
  • Ivan Macho (Prco) je v skutočnom živote učiteľ základnej školy na Grosslingovej ulici v Bratislave. (martincba)

Reklama

Reklama