Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Na tomto ma mrzelo, že to je určené len pre dospelé publikum a je to prešpikované nadávkami. Inak to má pozoruhodný scenár, vtipné postavy, najviac žiaria Alinko a Banán a dej je rozvinutý do života týchto postáv, ktoré zažívajú rôzne vtipné udalosti napriek svojmu "povolaniu", je to akási paródia na mafiánov, ktorých si najmä hlavné postavy okukali v 90. rokoch. Po mnohých stránkach to patrí k tomu lepšiemu, čo dávali komerčné televízie v prvom desaťročí 21. storočia na Slovensku. ()

chalp 

všetky recenzie používateľa

Medzi televíznymi sračkami typu susedia, priateľky, ordinácia v ružovej záhrade atď. toto svieti ako diamant a ja sa pobavím pri každej časti, takže 5 hviezd dám pokojne ;)//EDIT: bohužiaľ to varenie z vody sa nedá tolerovať navždy a inač sympatické postavičky začínam pomaličky nenávidieť, treba vedieť kedy prestať! ()

Reklama

sanjozko 

všetky recenzie používateľa

no jednoznacne to najlepsie co sa na nasich obrazovkach slovenskych objavilo z tuzemskej tv produkcie, ale neviem preco, ze vzdy ked sa nejakej TV podari nieco uspesnejsie tak z toho robia cirkus a isteho casu som mafstory pocul uz vsade, proste premedializovali to! Normalne za 3.5* ale bol som v divadle na ich predstaveni a to sa mi pacilo takze je to za 4* :) ()

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Jojka to riadne nezvláda. Čudujem sa Sklárovi, že sa dal nahovoriť na takú chobotinu a tí dvaja z kakaa asi tiež nedostali chlebík po dlhší čas. Nieže by som zhliadol aspoň jednu časť celú, ale stačilo mi pár minút, aby som prehodnotil kde to mám zase prepnuté. Tá ženská čo sa tam s nimi trápi, bohvie či sa vie vrátiť domov a žiť normálny život. Dialógy resp. mručanie hodiace sa do jaskyne medzi pár hluchonemých Ramapithecov určite nie je vtipné. A ozaj, kto dal tri a viac hviezd, kedy máte odlet? ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Banán má aj prezývku Sóso (syn), ktorou ho prezýva jeho mama Márgit. (VasylDeBylak)
  • V deviatej sérii pribudla Banánova (Peter Batthyany) izba a zmenila sa úvodná sekvencia. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama