Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Skutočná špička medzi slovenskými komediálnymi seriálmi. Či už šéfino Ali, jeho nasprostastá ale prsatá žena Pipina, agresor Banán, knihomol a rastlinomil Krtek, tetka Márgit, vymletý Prco alebo večne ožralý doktor Béla sú postavičky ktoré majú vždy čo povedať... no snáď okrem Prco ktorý je tak vymletý :))) že radšej ani nehovorí (za neho hovorí baseballová pálka :))) Jednoduchá zábava plná prekvapivo často nových nápadov. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Kedže 99,99 % mafstory sa odohráva v posilovni, aliho izbe, aliho kancelárií, pri obede za stolom a pred televízorom, stavia mafstory hlavne na dialogoch a mimiky hercov. V tom je viac ako najlepší Peter Sklár a za ním vo svojej dvojúlohe Batthyany. Gabika sa snaží, ale po čase je to už neskutočne nudné, Macho toho moc nenavypráva, a exkakaovníci sú slabší priemer. Napriek tomu je to na slovenské pomery vtipné a plné nápadov. Prvé časti s Fratričom nehodnotím, tie nemali pointu a vlastne tie nemali nič a seriál hodnotím na slovenské pomery. ()

Reklama

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Bezkonkurečne najlepší slovenský sitcom. Každá časť je originálna a má čo divákovi ponúknuť. Aj keď zo začiatku to tak vôbec nevyzeralo, predsa len sa Mafstory zapíše do análov slovenskej kinematografie ako kult a môže kľudne odštartovať novú vlnu kvalitných sitcomov. Veľmi dôležité sú herecké výkony jednotlivých aktérov, ktoré sú na veľmi vysokej úrovni, čo pri slovenských "výtvoroch" býva skôr výnimkou ako pravidlom. Peter Sklár je proste skvelý, tohto chlapíka som si všimol v S.O.S. a už tam ma svojim hereckým prejavom dostal, no tu je ešte o 2 triedy lepší a suverénne ťahá Mafstory do výšin. Nezaostávajú za ním ani ďalší aktéri mafiánskej rodiny. Petter Batthyany v dvojroly podáva unikátny výkon (kde tento chlap do teraz sakra bol??) a spolu s Ivanom Machom tvoria bezkonkurečný pár vypaľovačov :). Gabika Dzuríková ako afektovaná, namyslená dedička majetku Molnárovcov sa v tejto roly doslova našla. Pochváliť ale treba aj Martina Vaneka s Igorom Adamcom, ktorí to z detského Kakaa dotiahli k mafiánom a tieto postavy im naozaj seknú. Najpotešujúcejšie na Mafstory je ale to, že epizódy majú stúpajúcu kvalitatívnu tendenciu. Áno, pôvodne som chcel napísať krátky výstižný komentár, ale nedalo mi nevyzdvihnúť aspoň to málo čo momentálne slovenská seriálová tvorba ponúka... ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

V poslednej dobe som viac nazrel do tohto slovenského mafiánskeho sveta a priznávam, že Mafstory je občas pozerateľná. Síce kvalita dialógov je niekedy na úrovni hendikepovaného klokana, na niektorých vtipných dialógoch sa skutočne dá pobaviť. "Alinko ty si v poriadku? Ty nemáš Alzheimera?" - "Alzheimera nemám, ale keď chceš, ja ti ho kúpim." ()

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Prvé diely som nejak prepásol, asi preto lebo mnoho slovenských "sitcomov" bolo strašných. Až v posledných dieloch som však našiel čaro humoru, ktoré dosť chýbalo v predchádzajúcich projektoch. Alinko je pán mafián a bordel okolo neho je tiež vydarený. Zatiaľ teda 4****. KU.VA JA LEN DÚFAM, ŽE TO NESKONČÍ POKAZENÉ, OTREPANÉ !!! ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Banán má aj prezývku Sóso (syn), ktorou ho prezýva jeho mama Márgit. (VasylDeBylak)
  • V deviatej sérii pribudla Banánova (Peter Batthyany) izba a zmenila sa úvodná sekvencia. (Johnny.ARN)
  • V prvej sérii stvárnil Pipinu Martin Vanek, na začiatku série druhej absolvovala postava plastickú operáciu a odvtedy ju hrá Gabriela Dzuríková. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama