Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Sancty 

všetky recenzie používateľa

Jediný seriál, ktorý - po akej vlastne dobe? - dokážem pozerať. Začiatky boli veru trápne a suché, ale po príchode Sklára a Dzuríkovej je to iná káva. Škoda len, že jednotlivé diely sú kvalitatívne nevyrovnané. Dr. Béla, prezývaný Röntgen, u mňa jednoznačne vedie: „A nedáme si radšej ešte jeden pohárik? ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

"Po preradení vysielania po 23. hodine sa to len tak hemží všelijakými pi+ami, ko++tami, je+a+kami a ku+vami ...." píše ripo. No a ja tvrdím, to že sa to tam hemží podobnými vyberanými slovami ešte nerobí z tejto zlátaniny slovenský SOUTH PARK. Po MOJSEJOVCOCH ďalší dôkaz toho kam až je komerčná televízia v honbe za sledovanosťou ochotná klesnúť. Navyše tentokrát neúspešne. (9.11.2006) Časom tento paškvil nabral kultový status a JOJka žne peoplemetrové hody. Takže opravujem poslednú vetu z môjho predošlého komentu - tentokrát úspešne. (2.4.2008) ()

Reklama

Kreuston 

všetky recenzie používateľa

Prve serie som velmi nezral, Roman Fratric mi bol dost proti srsti a nepripadal mi vtipny, ale s prichodom Petra Sklara na jeho miesto sa tento serial vysvihol medzi moje oblubene sposoby kratenia volneho casu a zlepsovanie nalady. A ked si to porovnate s roznymi panelakmi, ordinaciami a inym dnom zumpy, co sa tlaci do primetime, tak je to hotovy poklad. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

V poslednej dobe som viac nazrel do tohto slovenského mafiánskeho sveta a priznávam, že Mafstory je občas pozerateľná. Síce kvalita dialógov je niekedy na úrovni hendikepovaného klokana, na niektorých vtipných dialógoch sa skutočne dá pobaviť. "Alinko ty si v poriadku? Ty nemáš Alzheimera?" - "Alzheimera nemám, ale keď chceš, ja ti ho kúpim." ()

Martin_W 

všetky recenzie používateľa

Dalo by se říct, že MAFstory je nejlepší seriál ze slovenské tvorby. Někdy přehnaně trapné, ale někdy hodně zábavné. První dvě série sice nestojí za moc, ale od 3. Sezóny se to teprve pořádně rozjíždí.. Poslední série značně pokulhávají, ale čas od času si Mafstory v TV rád pustím.. 74% ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • V desiatej sérii sa v dome mafiánov zmenil nábytok. (Johnny.ARN)
  • Banán (vlastným menom Šimon Nagy) je bratom Maroša Nagya zo seriálu "Profesionáli". Obidve postavy hrá Peter Batthyany. (darkjoker)

Reklama

Reklama