Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnotenie, recenzie)

Toto je legenda medzi SK seriálmi. Prvá séria kde bol Fratrič alias Rudy bola slabota ale od nástupu Sklára to nabralo grády a dalo sa to v pohode kukať až do 9.série, potom to už bolo na hovno. Najviac tu exceluje Peťko Batthyany v úlohe Banána a jeho mamičky Mááárgit Néééényy ale výborný bol aj Sklár ako mafiánsky boss Alinko Krasňanský, Vanek ako spiťak Béla a Dzuríková ako afektovaná zlatokopka Pipinka.

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

Tenhle seriál je dobrej. Perďoch je správnej kápo a Batthyany to je panečku pan Čistič.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

Ale, az take zle to nie je. Pozrel som si prve dve casti a da sa to pozriet, sem-tam zasmiat. Drobec Hoffmann celkom dobre zapadol, celkom ma potesilo, ze si usieraju z Varehu ... hlavne je dobre, ze nove casti uz maju 25 minut a nie 45 minut.

metal.storm

metal.storm (hodnotenie, recenzie)

Knížka je tiež dobrá, citujem Motto: "Táto kniha je pre všetkých tých, ktorí majú radi aj obrázky, niele samé vydrbané písmenká".

KREI

KREI (hodnotenie, recenzie)

Slováci... buďte rádi že máte mafstory... a modlete se aby se ve vašich kanálech neusídlilo něco jako je česká Ulice.

Co bych dal za to kdyby u nás chodilo místo Ulice mafstory nebo profesionáli...

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

No... len aby! :) Amerika má teraz problémy a eurofondy už netečú ako kedysi čo J&T nerobí veľkú radosť. Zostalo im už len ošklbávať akcionárov ale keď bude kríza pokračovať a začnú im klesať akcie, tak už ani to im neostane. V Tatrách už zrušili výstavbu sedačiek a zjazdoviek, čo mali byť hotové už tento rok a v Jasnej sa plánuje ďalší projekt za pár miliárd (SK). Čiže ak mám pravdu povedať... aby to nebola zase len nejaká ich fikcia... ;)

marek.stone

marek.stone (hodnotenie, recenzie)

Kto je fanúšikom seriálu MAFstory? Tak Vás iste poteším! V roku 2012 príde do našich kín MAFstory Movie, čiže colovečerný film na námet seriálu. Jeho minutáž bude 105 min. a uvidíte v ňom všetky známe tváre z pôvodného seriálu. Príčinu jesennej odstávky seriálu som vám tak asi odhalil. :-)

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Posralo sa to, už je to iba ďalší odpad na jojke. Ach jaj, čoho sa chytia to sa dojebe!

Dextrix

Dextrix (hodnotenie, recenzie)

výborný seriál, len veľká škoda, že to býva o pol noci a cez deň to neopakujú, tak to skoro vôbec nepozerávam, lebo vždy zaspím :-(

majky91

majky91 (hodnotenie, recenzie)

"Béla sprav mu další rentgen.Ale časté ožarovanie je nebezpečné. Ved sme ho za poslednú hodinu zrentgenovali iba 20krát."

bassareus

bassareus (hodnotenie, recenzie)

Prvé roky vysielania som Mafstory úplne ignoroval. Asi pred rokom som nasilu pozrel jednu - dve časti a odvtedy pozerám pravidelne. Treba tomuto serialu prísť na chuť.

Martin_W

Martin_W (hodnotenie, recenzie)

Prozatím nejlepší seriál ze SLOVENSKÉ tvorby. Po pár dílech se mi tak zalíbil, že jsem si ho musel stáhnout i do počítače.

Men.e.cz

Men.e.cz (hodnotenie, recenzie)

to najlepsie co doma mame. nemozno sice porovnavat s uplnou serialovou spickou, ale sympaticki herci a ich hlasky vzdy polahodia dusi.

m-i-s-o

m-i-s-o (hodnotenie, recenzie)

netreba to brať vážne a prečo aj hej, však je to sranda. Prvé diely 0 a teraz za 5 hviezdičiek, netreba to odsúdiť po prvom diely, ale pozrieť toho trochu viac, spoznať charaktery, je to momentálne to najlepšie na slovensku.

The_Peach

The_Peach (hodnotenie, recenzie)

Momentálne je tento seriál podľa mňa najlepším na Slovensku. Samozrejme tento humor nie je pre každého, ale z vlastnej skúsenosti viem, že človek ktorý mal zo začiatku odpor k tomuto seriálu si ho po pozretí pár dielov obľúbi. Jednoducho skvelé a uznávam TV JOJ, že nemá problém vysielať takéto seriály.

bero3737

bero3737 (hodnotenie, recenzie)

Tento TV serial sa stal pre niektorých ludí kultom a teda ja som asi jedným z nich tým pádom dávam 5*  je to jeden stých seriálov kde je zábavy zarucená.

pravo

pravo (hodnotenie, recenzie)

Winnfield: za taky herecky vykon by si zasluzila byt uvedena v obsadeni. Co tak pridat ju? :o))

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Reklama

Reklama