Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (850)

plagát

Nočné kúpanie (2024) 

Palec hore za nápad so strašidelným bazénom a fajn záver. Inak je spracovanie mdlé a hlavne po hororovej stránke je to hrozne sterilné a veľmi, veľmi light. Bez atmosféry a takmer bez ľakačiek. A počítačové zrúdy sú skôr smiešne než desivé. Škoda nevyužitého potenciálu.

plagát

Napätie (2021) 

Už som mal strašnú potrebu kuknúť si dáky horor, ale toto mi vôbec nesadlo. V prvej polovici sa nedeje nič a to, čo sa deje v tej druhej ma nebavilo. Pozitívom je Rose Williams, ktorá je fajn herečka a pekná baba...a to je asi tak všetko.

plagát

Americká kliatba (2005) 

Taký malý skoro Conjuring z 19teho storočia. Veľmi sa mi páčilo prostredie, atmosféra aj herci. Pointa povedzme fajn, aj keď cca od polovice som niečo podobné čakal a dáva filmu úplne iné vyznenie. Súhlasím s komentármi, že strašenie bolo miestami jednotvárne a niektoré strašiace scény ako cez kopírák, ale celkovo som bol dosť spokojný. Aj vlk sa mi páčil, aj keď som ho nie veľmi pochopil.

plagát

Marianne (2019) (seriál) 

Poriadne strašidelná francúzska pecka. Má to niečo z To, z Evil Dead, z Wretched, zo Ženy v čiernom a mnohých iných, ale popri tom to má aj svojský štýl, šmrnc a osobitú poetiku. Odporúčam, jeden z naj hororových seriálov čo som videl.

plagát

Udalosť (2008) 

Tentoraz bez Shyamalanovskej pointy, ale bavilo ma to. Niektoré scény sú riadne znepokojivé, má to správnu dávku tajomna a hlavne Zooey s jej hypnotizujúcimi očami!!

plagát

Chcete znát tajemství? (2001) 

Tri hviezdičky sú asi veľa no pri niektorých scénach som sa v kombinácii s parádnym českým dabingom dobre zabavil. Nie je to dobrý slasher, ale dáko rýchlo sa mi míňajú a keď je núdza, dá sa to vpohode kuknúť. Akurát mi nedošlo čo za tajomstvo to malo byť.

plagát

Prokletí (2008) 

V 2008om vznikli až 3 podobné horory - Prekliatie, Zrkadlá a Črepy v hlave. A páčili sa mi všetky. Tento je z nich asi najslabší, ale aj tak ma prekvapil dobrou atmosférou malého mesta, celkom snaživými hercami a milou záverečnou pointou. Fajn hororček.

plagát

Vreskot 3 (2000) 

53 percent je fakt málo. Trojka je super, Sydney je tu síce brutálne utrápená a Gale nevyzerá bohvieako, ale zato sú tu skvelé miniroly, parádne filmárske prostredie, hlášky, odkazy, napätie, prekvapenia, sranda, tak ako má byť. Bavil som sa viac ako pri dvojke. Bodaj by bol každý slasher takýto.