Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (8)

Labka

Labka (1997)

Osemročný chlapec Zac miluje počítače a je do nich doslova blázon. Jedného dňa sa spriatelí so psom, ktorého nazve práve PC. Zac ale nie je jeho skutočným majiteľom a aké bude jeho prekvapenie, keď raz naňho PC prehovorí ľudským hlasom. To má na svedomí jeho skutočný majiteľ, taktiež počítačový expert Alex, ktorý ho naučil využívať počítač pre komunikáciu s ľuďmi.

Traja nindžovia

Traja nindžovia (1992)

Traja bratia Samuel, Jeffrey a Michael odcestujú na letné prázdniny k starému otcovi Mori Tanakovi, ktorý ich zaučí do tajov techniky boja ninja bojovníkov. Raz ich však príde "navštíviť" starý Tanakov spoločník Hugo Snyder a až vtedy začnú tie pravé problémy. Samuel, Jeffrey a Michael budú musieť čeliť samotnému Snyderovi, jeho bojovníkom a dokonca aj trom únoscom. Jeden z prvých filmov dnes populárneho režiséra Jona Turteltauba.

Rodina na úteku

Rodina na úteku (2006) (TV film)

Rozvedená Carol Petersenová (Brenda Strong) žije so svojimi dvoma deťmi Mattom (Brett Dier) a Aliciou (Elyse Levesque) sama v rodinnom dome, všetko sa bohužiaľ zmení vo chvíli, keď sa Carol stane svedkom vraždy. Ona ani jej rodina odvtedy nie sú v bezpečí a musia sa dať na útek...

The Joy of Painting

The Joy of Painting (1983) (relácia)

Tridsaťminútový dokumentárny seriál, v ktorom maliar Bob Ross (1942-1995) maľuje a popritom do najmenších detailov popisuje svoje neskutočne krásne obrazy. Veľkou výhodou je, že televízny divák môže maľovať priamo podľa jeho inštrukcií.

Trénerka

Trénerka (1986)

Rozvedená matka Molly McGrathová sníva o tom, stať sa trénerkou školského futbalového tímu. Vyzeralo to tak, že ako žena šancu mať nebude, ale riaditeľ školy, kam chodia najväčší chicagskí lumpovia, jej dá príležitosť a ona ju prijme. Musí však "bojovať" nielen s jej protivníkmi v škole, ale aj s jej bývalým manželom. Goldie Hawnová v hlavnej úlohe americkej komédie z roku 1986 (r. M. Ritchie). Okrem Goldie sa vo filme predstavia aj známi herci Bruce McGill, Wesley Snipes, alebo Woody Harrelson.

The Thing: Terror Takes Shape

The Thing: Terror Takes Shape (1998)

80-minútový dokumentárny film, ktorý sa nachádza medzi bonusovými materiálmi na DVD s Carpenterovým kultovým hororom The Thing (1982). Tvoria ho prevažne rozhovory s hercami, štábom a režisérom, ale nechýbajú ani mnohé zábery z nakrúcania, ako aj zo samotného filmu.

Silent Night, Deadly Night

Silent Night, Deadly Night (1984)

Chlapec Billy Chapman uvidí vraždu svojich rodičov Ellie a Jima zlodejom v obleku Santa Clausa. Billy svoju tragickú mladosť strávi v sirotinci uzavretý do seba, ale musí čeliť aj častému týraniu. Po odchode si nájde prácu v miestnej predajni, kde má za úlohu taktiež nosiť oblek Santa Clausa, čo v ňom prebudí silné spomienky na tú strašnú udalosť. Billy začne zabíjať...

Holičstvo 2

Holičstvo 2 (2004)

Eddie (Cedric the Entertainer), Jimmy (Sean Patrick Thomas), Isaac (Troy Garity), Ricky (Michael Ealy), Dinka (Leonard Earl Howze) a Terri (Eve) pracujú v jednom chicagskom holičstve. Majiteľ Calvin (Ice Cube) sa ho snaží udržiavať, pretože ho po čase chce predať svojmu synovi. Zrazu sa však okolo holičstva začne obšmietať istý Quentin Leroux (Harry J. Lennix)...

Reklama