Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Biografie (5)

Diane Lane (herečka)

29.09.2007

Herečka Diane Lane sa narodila 22.1.1965 v New Yorku. V prostredí veľkomesta jej bolo najbližším asi divadlo, pretože jej otec Burton Lane viedol jednu divadelnú dielňu a jej matka Coleen Farringtonová bola tiež herečkou. Diane už v útlom veku vystupovala v inscenácii tragédie MÉDEA. So súborom režiséra A.Serbana The Great… (viac)

Tony Shalhoub (herec / producent / režisér)

10.09.2007

Anthony Marcus Shalhoub (ďalej len Tony) sa narodil v menšom meste Green Bay v americkom štáte Wisconsin 9. októbra 1953. Študoval dramatické umenie na Yale School of Drama (1980). Pomerne dlho pôsobil aj na javisku American Repertory Theater(ŠKOLA ŠKANDÁLOV, VETA ZA VETU, TRI SESTRY, ČAKANIE NA GODOTA, ŠESŤ POSTÁV HĽADÁ AUTORA… (viac)

Kelly McGillis (herečka)

10.09.2007

"Love isn't intellectual- it's visceral."9. júla 1957 sa v Newport Beach jednému kalifornskému lekárovi McGillisovi narodila najstaršia z jeho troch dcér. Dostala meno Kelly. Už od detstva sa venovala divadlu. V pätnástich rokoch dokonca za svoj výkon v školskej inscenácii získala prvé ocenenie. Tri roky navštevovala dramatické… (viac)

Holly Valance (herečka)

07.09.2007

Krásna herečka a speváčka Holly Rachel Valance sa narodila 11.5.1983 v Melbourne v Austrálii, kde vyrastala s rodičmi a dvoma sestrami. Svoje krásne telo zúžitkovala mnohokrát aj v modelingu. Nemá toho síce ešte za sebou z herectva veľa, ale ako speváčka je známejšia a má na konte už viac ako 25 piesní. Debutovala singlom KISS… (viac)

Andie MacDowell (herečka)

05.03.2007

Jej pravé meno je Rosalie Anderson MacDowell. Narodila sa v malom mestečku Gaffney v americkom štáte Južná Karolína ako najmladšia zo štyroch sestier. Andie nemala ľahké detstvo. V šiestich rokoch sa jej rodičia rozviedli a z jej mamy sa stala alkoholička. Na strednej škole bola členkou divadelného súboru. V dvadsiatich rokoch… (viac)

Reklama