Reklama

Reklama

Dr. House - Série 8

(séria)
Dráma / Mysteriózny
USA, (2011–2012), 16 h 8 min (Minutáž: 44 min)

Tvorcovia:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrajú:

Deborah Lacey, Ivo Nandi, Melanie Lynskey, Alexis Raben, Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry, Sebastian Sozzi, Jaleel White, Michael Massee, Michael Paré (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(22)

Obsahy(1)

Geniální, ale čím dál protivnější doktor House při určování diagnóz odvádí práci, za kterou by se nemusel stydět žádný detektiv, a v nemocnici dál dělá úplné zázraky. (Netflix)

Zaujímavosti (127)

Dr. House (2004) (seriál)

  • Pôvodne mal mať seriál 9 sérii, avšak Hugh Laurie (Gregory House) nemal na výber a musel dohrať svoju rolu len do 8. série. Dôvodom bol jeho skutočný problém s nohou, ktorý mal kvôli neustálemu krívaniu v seriáli. Dokonca hrozilo, že príde o koleno. (readan)

Dr. House - Transplantácia (2011) (epizóda) (S08E02)

  • Bývalý priateľ Wilsonovho (Robert Sean Leonard) pacienta sa volá Bobby, ktorý je opísaný ako zábavný, ale alkoholik, a jeho priateľka s ním tiež pila, aby sa zabavila. Týka sa to postavy zo seriálu Priatelia (od r. 1994) zábavného Bobbyho, s ktorým Monica (Courteney Cox) predtým chodila. (Pat.Ko)

Dr. House - Úskalia paranoje (2011) (epizóda) (S08E08)

  • House (Hugh Laurie) odkazuje na Pokémona Arceusa z videohier a seriálu Pokémon (od r. 1997). Arceus je údajne prvým Pokémonom a bolo mu povedané, aby vytvoril vesmír a všetkých Pokémonov v ňom. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama