Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Houseov tím rieši prípad hokejistu, ktorého po tvrdom zákroku na ľade priviezli do nemocnice. House zase rieši Wilsonove depresie zo samoty a nevydareného rodinného života. Presvedčí ho, že jeho ex-priateľka bola tehotná, keď sa rozišli a pravdepodobne vychováva Wilsonovo dieťa. Wilson začne pátranie a o krátky čas sa mu prihlási 11 ročný syn, ktorý v ňom prebudí otcovské city. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (7)

Zaujímavosti (7)

  • Na začiatku hokejového zápasu sa hokejisti dohodnú na súboji a hovoria: "Chceš ísť?" / "Postav sa." / "Veľa šťastia." Toto je skoro slovo za slovom prevzaté z novembrového zápasu z roku 2006 medzi Georgeom Laraqueom z Phoenix Coyotes a Raitisom Ivanansom z Los Angeles Kings. Laraque mal bezdrôtový mikrofón počas zápasu, čo zachytilo jeho príliš zdvorilé výzvy na súboj. (Pat.Ko)
  • V epizodě je zmíněno jméno „John Doe“, což je odkaz na film Sedm (1995). (orionn12)
  • Po odhalení, že Hatcherovi (Greg Finley) začnú rásť prsia ako ženám, House (Hugh Laurie) ho nazve "Booby Orr". Ide jednoznačne o odkaz na kanadskú hokejovú legendu Bobbyho Orra, ktorý hral v NHL 12 rokov, z toho 10 rokov hrával za Boston Bruins. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama