Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House lieči pacienta, ktorý okrem príznakov Alzheimerovej choroby tiež začal zvracať krv. House sa s Foremanom nemôžu dohodnúť na diagnóze. Komunikácia s pacientom je vzhľadom na jeho ochorenie obmedzená na minimum a ani jeho manželka nedokáže lekárom pomôcť ... (TV Doma)

Recenzie (3)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díl, ve kterém se nachází další ze chvil, kdy má Dr. House záchvat lidskosti, byť nezapomene ani na racionální komentář. Silným tématem dílu je péče o člena rodiny, který už je mimo. Mám zkušenosti s péči o autistu, ale je třeba říci, že ten mě aspoň pozná, takže je tam aspoň interakce. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Keď kuriér dorazí do Wilsonovej (Robert Sean Leonard) kancelárie, pýta sa na Dr. Housea (Hugh Laurie). House sa obráti na Wilsona a pýta sa ho, či nevidel Spartaka. Vo filme Spartakus (1960), v ktorom hlavnú úlohu mal Kirk Douglas, bola scéna, kde mnohí otroci tvrdili, že sú Spartakus, aby zabránili identifikácii skutočného Spartaka. (Pat.Ko)
  • Keď si House (Hugh Laurie) zapaľuje cigaru 100-dolárovou bankovkou, môžete vidieť, že na dolárovke je napísané „Iba na použitie filmu“, kdežto na skutočnej dolárovke by bolo napísané „Spojené štáty americké“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama