Reklama

Reklama

Dr. House - Série 4

(séria)
Dráma / Mysteriózny
USA, (2007–2008), 11 h 50 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvorcovia:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrajú:

Julie Ariola, Janel Moloney, Rob Benedict, Joe Marinelli, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Robert Sean Leonard, Conor Dubin, Kay Lenz, Maurice Godin, Bevin Prince (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

House, kterému se rozpadl celý diagnostický tým, sežene čtyřicet lékařů a přinutí je, aby se mezi sebou o volná místa poprali. (Netflix)

Zaujímavosti (153)

Dr. House - Túžba (2007) (epizóda) (S04E02)

  • Na tabuli za Houseom (Hugh Laurie) je veta "Tesla bola okradnutá." Nikolovi Teslovi kedysi ponúkli 50 000 dolárov na vytvorenie vylepšení pre Edison Company a po dokončení práce nedostal zaplatené. Tu sú dve spojitosti, jedna je, že pacientka ponúkla Houseovi 50 000 dolárov za jej liečbu, a druhá je vtip, že väčšina uchádzačov o Houseov tím tam pracuje zbytočne, pretože je pravdepodobné, že ich vyhodia. (Pat.Ko)

Dr. House - Túžba (2007) (epizóda) (S04E02)

  • Doktor, ktorý bol vyhodený za to, že uhádol Nevilla Chamberlaina, je lekár na pohotovosti z epizódy Osamelosť (2007), ktorému House (Hugh Laurie) povedal, aby mu poslal svoj životopis. (Pat.Ko)

Dr. House - Túžba (2007) (epizóda) (S04E02)

  • Wilson (Robert Sean Leonard) hovorí: "Keďže to nie je mŕtva mačka, je vedecky nemožné, aby bola na dvoch miestach naraz," a House (Hugh Laurie) odpovedá: "Fyzikálny vtip, tých nepočuť dosť!" Ide o odkaz na paradoxný myšlienkový experiment známy ako Schrödingerova mačka. (Pat.Ko)

Dr. House - Túžba (2007) (epizóda) (S04E02)

  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Say the magic word, get immunity for the next challenge." ("Povedz čarovné slovíčko, získaj imunitu na ďalšiu výzvu.") Je to odkaz na reality šou Survivor (2000). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama