Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím prevezme prípad prepadnutého muža trpiaceho dýchacími problémami. Keď sa muž začne sťažovať na nové symptómy, ktoré nezodpovedajú jeho prijímaciemu protokolu, lekári ho začínajú podozrievať z hypochondrie. Čo sa s pacientom deje? Prípadu pomôže Foreman, ktorého naspäť vzala Cuddyová, aj keď House sa všemožne snaží ho opäť vyhodiť. Foreman povie Housovi, že pod ním sa tak skazil, že ho nechcú nikde zobrať, aj keď by chcel pracovať hocikde len nie s Housom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (10)

Zaujímavosti (4)

  • Keď pacienta vyberú z vírivky, nemá na sebe šortky, ale keď ho uložia do postele, má na sebe zrazu suché šortky. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) naznačuje, že jeho pacient má zrkadlový syndróm. Foreman (Omar Epps) sa pýta, či má na mysli Giovanniniho zrkadlový syndróm a House sa sarkasticky pýta, či vie o nejakých iných zrkadlových syndrómoch. V 3. sérii však tím liečil ženu práve s fetálnym zrkadlovým syndrómom. (Pat.Ko)
  • Keď sa House (Hugh Laurie) dozvie, že väčšina ľudí v miestnosti nemá zdravotné poistenie, povie: „Michael Moore mal pravdu.“ Je to odkaz na film Sicko (2007). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama