Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House spolu s uchádzačmi o zamestnanie liečia iluzionistu, ktorý skolaboval, keď predvádzal náročný trik a takmer sa utopil. House ho najskôr podozrieva, že to len predstieral, no presvedčí sa, že situácia je veľmi vážna, lebo muž zomiera. House taktiež podpichuje ostávajucich uchádzačov svojou výzvou, po splnení ktorej, bude mať víťaz imunitu proti vyhadzovu a bude mať možnosť aj nominovať svojich dvoch kolegov na vyhadzov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (7)

Zaujímavosti (10)

  • „Pocit blížiacej sa zkázy“ je skutočným medicínskym príznakom rôznych problémov. Psychologické príčiny môžu zahŕňať úzkosť, depresiu, panickú poruchu a bipolárnu poruchu; fyziologické príčiny môžu zahŕňať feochromocytóm, srdcový infarkt, krvnú transfúziu a anafylaxiu. (Pat.Ko)
  • Na konci epizódy bolo venovanie na spomienku Barbare Issak, zvukovej editorke seriálu, ktorá zomrela 21. júla 2007 na rakovinu vaječníkov. (Pat.Ko)
  • V epizóde zaznela veta: "Váš vzbúrený tím sa začína obávať o život na ostrove Pitcairn." Je to odkaz na film Vzpoura na lodi Bounty (1935). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama