Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medzi zranených z autobusovej nehody patrila aj Wilsonova priateľka Amber, ktorú privezú k ním do nemocnice s ťažko poranenými ladvinami. Jej stav sa však začne zhoršovať. Doktori sa snažia zistiť dôvod. House si matne pamätá, že kdesi v podvedomí sa nachádza informácia, ktorá by bola schopná žene pomôcť, no po nehode všetko zabudol. Preto sa rozhodne podstúpiť riskantnú operáciu, ktorá ma stimulovať mozog a pripomenúť mu všetko, čo mohol po nehode zabudnúť. Tá operácia ho takmer ale stála život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (8)

Galéria (3)

Zaujímavosti (16)

  • Keď House (Hugh Laurie) a Wilson (Robert Sean Leonard) prevážajú Amber (Anne Dudek) v sanitke, dostane sa do ventrikulárnej fibrilácie. EKG však ukazuje vzor fibrilácie predsiene, a nie vzor komorový. Srdcová frekvencia je na monitore tiež zobrazená ako 145, ale vzor EKG ukazuje srdcovú frekvenciu výrazne nad ňou. (Pat.Ko)
  • Pieseň, ktorá hrá v epizóde, je cover v podaní Josého Gonzáleza k skladbe „Teardrop“ od Massive Attack. „Teardrop“ je ústrednou piesňou tohto seriálu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama