Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. House má problém v podobe filmárov, ktorí chcú natočiť unikátnu operáciu mladého chlapca s ťažkou tvárovou deformáciou. Chlapec mal podstúpiť operáciu, avšak priamo na sále tesne pred zákrokom dostal srdcové problémy. Museli ho dokonca aj oživovať. Ako sa House a lekári vyrovnajú s tlakom filmárov, ktorí sú im neustále v pätách pri liečení tohto pacienta? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

tranquill 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Mám snad zírat na šatník a zpochybňovat váš zadek?" - "Každý máme neřest..." - "Nejste normální, tak nechcete normálniho nikoho. Normální není zdravý!" - "Díky Bohu! .. Tomu neděkujte, ten to na něj seslal..." ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Čiernobiela sekvencia na začiatku je odkazom na sekvenciu železničnej stanice vo filme Sloní muž (1980). (Pat.Ko)
  • Plastický chirurg hovorí: "Povedz mi, čo sa ti na sebe nepáči," čo odkazuje na seriál Nip/Tuck (od r. 2003), kde Dr. McNamara a Troy často kladú túto otázku svojim pacientom. (Pat.Ko)
  • Pacient so stimulačným drôtom má vypnutý kardiostimulátor, zatiaľ čo Dr. Kutner (Kal Penn) stojí a drží defibrilátor. Vypnutie kardiostimulátora spôsobí spomalenie a zastavenie srdca, nie fibriláciu. Aj keby fibrilácia predstavovala nebezpečenstvo, defibrilátor by sa nepoužíval – ale by sa pacientovi priložili na hrudník a chrbát v dostatočnom predstihu, aby sa predišlo strate času. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama