Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Housa osloví elitná pilotka, ktorá pracuje pre NASA. Žene sa stala zvláštna vec pri tréningu na simulátore. Začala mať podivné halucinácie a zvuk sa jej menil na obraz. Housa si vybrala preto, aby mlčal o jej situácií, keď mu dá peniaze. House ju začne vyšetrovať spolu s vybranými uchádzačmi, ktorých oslovil ako potenciálnych kolegov do svojho tímu. Postupne sa zoznam uchádzačov po rôznych doktorových úlohách skracuje, no na diagnózu nie a nie prísť. Tú nakoniec určí Chase, ktorý sa vo svojom bývalom pracovisku vyskytne úplne náhodou. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Rational arguments don't usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people." Jedna z dosiaľ najlepších epizód vďaka originálnej zápletke náboru nových členov tímu formou súťaže s postupným vyhadzovaním pestrej zmesky súťažiacich. Diagnóza: Q85.8 Iná fakomatóza, nezatriedená inde - syndróm von Hippelov-Lindauov ()

kwoky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- "O všechno, co tu děláte, požádáte. Perem a na papír a s hlavičkou Univerzitní klinika Princeton-Plainsboro." - "Mámoo..." - "Když dáte něco do laborky, dostanu kopii. Když budete skenovat, dostanu kopii. Když jen pomyslíte na skenování, dostanu kopii." - "Víte co si myslím, že? Nemusím to dát na papír?" ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (13)

  • Doktor, ktorý bol vyhodený za to, že uhádol Nevilla Chamberlaina, je lekár na pohotovosti z epizódy Osamelosť (2007), ktorému House (Hugh Laurie) povedal, aby mu poslal svoj životopis. (Pat.Ko)
  • Na tabuli za Houseom (Hugh Laurie) je veta "Tesla bola okradnutá." Nikolovi Teslovi kedysi ponúkli 50 000 dolárov na vytvorenie vylepšení pre Edison Company a po dokončení práce nedostal zaplatené. Tu sú dve spojitosti, jedna je, že pacientka ponúkla Houseovi 50 000 dolárov za jej liečbu, a druhá je vtip, že väčšina uchádzačov o Houseov tím tam pracuje zbytočne, pretože je pravdepodobné, že ich vyhodia. (Pat.Ko)
  • Keď Dr. Cuddyová (Lisa Edelstein) vojde dovnútra a spýta sa Housea (Hugh Laurie) na pacientkine prsia, nosí biele opätky, v ďalšom zábere má čierne opätky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama