Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. House ma podozrenie, že ošetrovateľ, ktorý skolaboval pri stávke zamestnancov nemocnice, nie je taký milý len tak od prírody. Jeho chovanie musí byť symptómom nejakého vážnejšieho ochorenia. House sa domnieva, že ide o syfilis a po čase sa skutočne príde na to, že to syfilis je. Až potom neskôr si doktor uvedomí, že jeden z jeho asistentov má správne tušenie, že príznaky syfilisu súvisia s niečím iným... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Hoci sa táto epizóda odohráva na pozadí štrajku zdravotných sestier, bola to prvá epizóda, ktorá nasledovala po obnovení produkcie po štrajku 2007-08 Writers Guild of America, ktorý zastavil produkciu mnohých amerických seriálov, vrátane tohto. (Pat.Ko)
  • Originálny názov epizódy má rovnaký názov ako pieseň od Alice Coopera. V piesni je sympatický človek považovaný aj za chorého. (Pat.Ko)
  • V pohotovosti Cameronová (Jennifer Morrison) hovorí, že pacient, ktorého vyšetruje, má „pitvu aorty“, ale pokračuje v nedôležitom rozhovore s Houseom (Hugh Laurie), dokonca od pacienta odíde, aby mu prečítala spis iného pacienta. Disekcia aorty je vážna lekárska pohotovosť, ktorá si často vyžaduje okamžitý chirurgický zákrok. Cameronová, ako lekár, by to vedela a nikdy by nestrácala čas zbytočnou konverzáciou. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama