Reklama

Reklama

Gróf Monte Christo

  • Česko Hrabě Monte Christo (viac)
Trailer 5

Marseille, 1815. Edmond Dantes, mladý lodný dôstojník, prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Má sa stať kapitánom a konečne sa oženiť s láskou svojho života, krásnou Mercedes. Jeho úspech však vzbudzuje žiarlivosť mnohých. Edmond sa stane obeťou zákerného plánu. Zo dňa na deň je bez súdu uväznený v žalári pevnosti If bez nádeje na prepustenie. Jediný, s kým sa Edmond môže rozprávať, je abbé Faria, väzeň vo vedľajšej kobke. Abbé sa stane Edmondovým priateľom a mentorom. Pred svojou smrťou mu abbé zverí tajomstvo strateného pokladu. Po štrnástich dlhých rokoch utrpenia, zúfalstva a beznádeje sa Edmondovi podarí utiecť a nájsť poklad ukrytý na ostrove Monte Christo. Jediné, čo Edmond Dantes chce, je zúčtovanie so všetkými, ktorí ho zradili. Teraz, vyzbrojený obrovským bohatstvom, sa bez milosti vydáva na cestu pomsty... (Magic Box)

(viac)

Diskusia

callix

callix (hodnotenie, recenzie)

Nechápu proč je český název CHristo a ne Cristo. A taky když se podíváte na screeny, tak všude samá čistota a novota, úplně z toho sálá přítomnost a ne začátek 19. století.

na príspevok reagoval p.a.douch

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9SzjTXDKWY4

 

Pôvodne som sa chcel naštvať, že načo sa zas púšťajú do adaptácie parádne dlhého románu v trápnej celovečernej minutáži, že to nemajú šancu zvládnuť na úrovni. Potom som si všimol trojhodinovú minutáž a vravím si, že možno... možno sa stane zázrak.

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

No to vypadá hodně dobře, možná by si tenhle román spíš zasloužil další seriál. Ale těším se.

na príspevok reagoval Gianni_B

Reklama

Reklama