Reklama

Reklama

Oktopus

(seriál)
  • Česko Oktopus
Trailer 1
Česko, 2023, 13 h 20 min (Minutáž: 56–70 min)

Réžia:

Jan Pachl

Kamera:

Marek Janda

Hrajú:

Miroslav Krobot, Marika Šoposká, Kryštof Hádek, Zuzana Stivínová, Jaromír Hanzlík, Sara Venclovská, Pavlína Mourková, Tomáš Bambušek, Tereza Dočkalová (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

OKTOPUS je skratka „Oddelenia kontroly termínovo odložených prípadov útvaru S“. Vymyslel si ju starnúci kapitán Dítě hlavne preto, aby sa mohol venovať tridsať rokov starému prípadu Jordán. U podplukovníka Schwarza, svojho nadriadeného, nachádza pochopenie, ale keď mu pridelí mladú ambicióznu kapitánku Fáberovú, je zrejmé, že len pri jednom prípade nezostane. Kauzy, ktoré OKTOPUS rieši, sa odohrali v minulosti a na detektívoch je, aby nachádzali nové okolnosti a indície, ktoré im pomôžu staré prípady konečne vyriešiť. Ich pátranie nás zavedie do zaujímavých prostredí málo známej Prahy, medzi uzavreté sociálne skupiny, ako aj do hráčskych brlohov a na závodisko v Chuchli, kde hráč a stávkar Dítě trávi voľný čas. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (13)

Stratený prípad (2023) (E01) 

Pane Krobot konečne sú v roli kde sa na nich môžem dívať. Priemerná kriminálka, vražda vyriešená ani neviem ako a asi aj mierne naivne poskladané detaily príbehu. Neočakával som nič výnimočné aj keď v upútavkách sa mi to snažili nahovoriť. ()

Falzum (2023) (E02) 

Vcelku zaujímavá epizóda. Zatiaľ spokojnosť. Taký lepší priemerný seriál. ()

Škaredá streda (2023) (E03) 

Užil som si trošku humoru. Herecké grimasy ma bavia. Kriminálny príbeh? Nie je to nič z čoho by som padol na zadok, ale dobre sa na to díva. ()

Syndikát koňa (2023) (E04) 

Teoreticky táto epizóda smeruje k tomu, žeby som ju označil ako najlepšiu zatiaľ videnú. Lenže chýba mi tam ten svojský humor, ktorý ma sprevádza od začiatku a v predchádzajúcich dieloch bol pomerne na vysokej úrovni mojej zábavy. ()

Nikita (2023) (E05) 

Klasická epizóda, klasický prípad. Žiaľ dopredu skoro jasný, kedže sme videli sekvencie z minulosti. ()

Srdcová sedma (2023) (E06) 

Kuchár Palacinka. Mal s ním čo robiť vrah, opačne by to bolo dôveryhodnejšie. Klasická epizóda., len mi lezie na nervy tá slovenská čeština. ()

Dobrý pastier (2023) (E07) 

Zatiaľ najlepšia epizóda. Bez humoru, ale dramatická s vytúženým zvratom. ()

Žihadlá (2023) (E08) 

Najslabšia epizóda. Ani Marika v plavkách to nezachráni, pretože je vydatá pani. Chýba humor a atmosféra na ktorú sme zvyknutý. ()

Kobyla (2023) (E09) 

Po najhoršej časti opäť tá priemerne lepšia a Marika opäť v plavkách. V podstate sa teším na každú novú časť takže seriál v 9. epizóde hodnotím ako úspešný. V príbehu mi chýbalo viac napätia a zvraty. ()

Psina (2023) (E10) 

Klasický kriminálny príbeh. Zaujímavé, pôsobivé ale dopredu predvídateľné. ()

Deny (2023) (E11) 

Spokojnosť. Troška filmári pridali na atraktivite a hneď sa na to lepšie pozerá a dopredu sa nedá nič predvídať. ()

Bankocetle (2023) (E12) 

Vcelku fajn. Trocha mrzí, že vyriešenie prípadu je trocha laxné. ()

Jordán (2023) (E13) 

Najlepšia epizóda nakoniec a naozaj dôstojné rozlúčenie so seriálom. Uvidíme či bude pokračovanie. ()

Reklama

Reklama