Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel. Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria... (TV Doma)

(viac)

Videá (4)

TV spot 4

Recenzie (422)

Linki 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to telenovela, za pozeranie tejto sa ako človek nehanbím (aspoň zatiaľ :)...možno to bolo spôsobené vekom, možno sympatiami k tej bláznivej deve, ktorá ako všetci v živote pár krát riadne zakopla...ale splnila svoj účel a myslím, že bola jednou z najlepších vo svojom žánri a mala vyvážený pomer príbehovej línie nielen u tých nechutných boháčov, ale aj u služobníctva, čím má veľké plus. Telenovely nezmeníme, vždy sa takmer nič neudeje, koniec useknú pred pointou, charaktery sú trochu desivo reálne občas a dialógy, ktorým sa normálny život niekedy tiež nevyhne... že by nás práve toto poznanie tak štvalo? A to, že od titulnej zvučky prvého dielu vieme ako to skončí? A som naozaj zvedavá, ako o pár rokov klesnú naše hodnotenia xyz filmov len preto, že teraz už poznáme niečo lepšie, serióznejšie, prepracovanejšie, menej banálne a pod. Už teraz viem, že príde doba, keď kopa filmov predbehne tie dnešné a my sa budeme skrývať za to, čo sa nám kedysi zdalo aspoň fajn, ak nie super... A zároveň v to dúfam, lebo pri dnešnej produkcii nie je momentálne podľa mňa nič isté... A aby som nezabudla, najnepozeratelnejšia časť tohto seriálu je pre mňa v súčasnosti jeho zvučka. Fakt nechápem, že sme ten des prežili vidieť xyz krát... ()

Caelos 

všetky recenzie používateľa

S Ošklivkou Betty je tohle asi nejlepší, co z jihoamerické nabídky telenovel vyšlo. A to hlavně proto, že jsem se u toho občas pobavil, respektive zasmál dvěma postavám řidiče a zahradníka, kteří tam zřejmě byli vloženi jako komediální prvek. Nicméně, abych to nepřehnal, nejedná se o nějaké salvy smíchu, spíše jsem se prostě pousmál. ()

Reklama

RedDuck 

všetky recenzie používateľa

Dialogy a romantické linie, tedy základ žánru telenovel jsou stejně pitomé, výprava je stejně papundeklová. I přesto na tuhle telenovelu mám daleko lepší vzpomínky než na ostatní zástupce a nestydím se podle toho hodnotit. Může za to to titulní videoklip, netradiční komické a ztřeštěné postavy a jakási obecná mladická lehkost oproti unavené statické konkurenci. Pokud by to někdo slušně sestříhal a dal do minisérie do deseti dílu, možná bych se pravidelně díval. ()

renoarko 

všetky recenzie používateľa

Muńeca brava je jednou z tých najlepších vecí, ktorú nám taký odpadkový žáner akým je telenovela mohol priniesť. Pripočítajme k tomu krásnu hlavnú hrdinku Milagros a charaktery, ktoré si divák dokonca mohol aj trochu zamilovať. Príbeh nebol vyložene trápne telenovelovský, ale bol doň zakomponovaný aj humorný prvok. Navyše úvodný song bol pecka. Svojho času ma to bavilo, odpad mu preto dávať isto nebudem :) ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Galéria (183)

Zaujímavosti (31)

  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • Na začiatku seriálu sa pýta Doña Angélica (Lydia Lamaison) jej slúžky Milágros (Natalia Oreiro), kedy je narodená. Ta odpovie že 27.11. a je narodená v znamení strelec. V skutočnosti sa však narodila 19.5. v znamení býka. (fandafilmov)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)

Reklama

Reklama