Reklama

Reklama

Recenzie (46)

Filostar 

všetky recenzie používateľa

Hvězdička za seriál, který byl vlastně první telenovelou vysílanou u nás a tím dal námět spoustě povedených parodií. Jeden veliký odpad za STV, která nakoupila jenom 52 dílů. Závěrečná část, která končila ukázkami "co bude příště"....dneska se nad tím pousměju, ale v tom momentu měla většina republiky chuť vyrazit do Mlynské doliny s cepínem, loučemi a vidlemi... ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem dať viac lebo by som bol ukameňovaný, ale minimálne tri hviezdičky si to zaslúži a to len z jedného jednoduchého dôvodu, v tej dobe to pozeral každý, babky, matky, deti, otcovia, dedkovia a nech mi nikto nehovorí že nie. Ja si pamätám len to že bola krajčírka a to že každý riešil Chuana Karlosa, Viktora a toho prašivého boháča. Aj keď úroveň sledovanosti možno spôsobilo ohromné množstvo českých-slovenských programov a počet televíznych prijímačov na domácnosť, ale my sme doma mali dva a aj tak išla Maria. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto bolo moje prvé zoznámenie s fenoménom zvaným telenovela. Nekonečný, mizerne natočený televízny seriál z Mexika. Nechápal som ako to môže byť tak príšerne zle zahraté a scénaristicky stupidné. Mal som pocit akoby niekto chcel zo mňa robiť úplneho hlupáka. Bol som vskutku prekvapený a zaskočený. No rýchlo som sa z toho oklepal a pochopil, že telenovely rozhodne nebudú nič pre mňa. Na titul "Jednoducho Mária" si však spomínam dodnes. Bol to nevídaný odpad! ()

megacik odpad!

všetky recenzie používateľa

Čo si pamätám, tak celá naša dedina na tom fičala, rozprávalo sa o tom pri pive, pri kostole, v obchode, skrátka všade. Rodičia spolužiakov to pozerali, a občas sa pridali aj deti, takže sa dokonca o tom rozprávalo aj na základnej škole. No keďže som to ja nikdy nepozeral, tak som bol vždy mimo z aktuálneho diania v najobľúbenejšom seriáli. No a odvtedy to neznášam. Minule som si pozrel jednu časť, a fakt je to srajda. ()

tony_2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak na tento serial mam nievelmi dobre spomienky.Velmi zivo sa pametam ako nam ho ucitelka v materskej skole pustala ked nevedela co s nami a chcela si od nas zrejme oddychnut.Je jasne ze nikto nechapal o tam ide.A odvtedy uz nejak podvedome sa u mna vyvinula absolutna nechut k tomuto juhoamerickemu braku.A to mi ostalo dodnes.A uz ma nepresvedci ani moja stara mama ktora je vasnivou divackou tohto braku, ze je to dobre a ze su to pribehy zo zivota.Pre mna to navzdy ostane sracka. ()

Zaujímavosti (5)

  • Seriál bol pôvodne súčasťou jazykového kurzu španielčiny. Autori vzdelávacej relácie ním chceli didakticky upútať pozornosť študentov, a až následný mimoriadny úspech dejovej zložky spôsobil, že z neho spravili dramatický seriál. (Raccoon.city)
  • Vôbec prvá odvysielaná telenovela na obrazovkách STV. Seriál mal v skutočnosti 150 dielov, ale vtedajšia Slovenská televízia zakúpila len päťdesiatdva. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama