Reklama

Reklama

Mario Cimarro

Mario Cimarro

nar. 01.06.1971 (52 rokov)
Havana, Kuba

Zaujímavosti (5)

Vojna Monteovcov (2011)

  • Jedná sa o prvú na Markíze vysielanú telenovelu, v ktorej Maria Cimarra nenahovoril v slovenskom dabingu Emanuel Hason. Herec, ktorý bol roky dvorným dabérom Cimarra sa práci dabingu už viac nemôže venovať kvôli zdravotným problémom a televízia dlho hľadala adekvátnu náhradu, ktorú nakoniec našli v Martinovi Kaprálikovi. (matthew.17)

More lásky (2009)

  • Mario Cimarro (Víctor Manuel) byl vyhozen těsně před koncem natáčení. Producenti tak učinili kvůli stížnostem štábu na hercovo chování – na natáčení prý chodil pozdě, choval se namyšleně a byl agresivní. Zhruba 40 scén, ve kterých měl Víctor Manuel figurovat, bylo přepsáno a natočeno s jinými postavami, velké finále se svatbou pak vzniklo ještě před Cimarrovým vyhazovem. Na hercovo neprofesionální chování si filmaři nestěžovali poprvé a podobné excesy provázely nejednu produkci, na kterých se podílel, např. El cuerpo del deseo (od r. 2005). (fiLLthe3DD)

More lásky (2009)

  • Tvůrce telenovely Alberto Gómez chtěl, aby hlavní roli ztvárnil Mario Cimarro – jeho přání se nakonec splnilo, ale producenti ještě předtím kontaktovali herce Rafaela Amayu, který odmítl. (fiLLthe3DD)

Galéria (59)

Reklama

Herec

Hosť

Relácie
2006

Let's Dance

Reklama

Reklama