Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Jamesa Bonda (Sean Connery) už čaká nová úloha. Zistenie, kto stojí za gigantickými diamantovými pašeráckymi cestami, ktoré situáciu na trhu s diamantom stále viac zhoršujú. Všetko sa odohráva naprosto diskrétne a na hladký priebeh dohliada aj dvojica krutých zabijakov, ktorá sa dokáže postarať o akýkoľvek problém. Bond prichádza do Holandska v novej identite miestneho pašeráka s jediným úmyslom. Preniknúť do štruktúr obchodu a konečne dostať Blofelda... (STV)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

DannyBurino

DannyBurino (hodnotenie, recenzie)

Skvělá bondovka, ale proč Blofelda hraje zase! někdo jiný, ale vážně to uspořádali konkurz a řekli " každý kdo je trochu plešatý může hrát Blofelda". Ale jinak je to skvělý díl bitka ve výtahu mi trochu připomněla Bourna atd.

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Vynikající bondovka, jen mě udivuje ten Blofeld, to na něj pořádali veřejnej konkurz nebo co? Jako herec byl dobrej ale Blofeldovu první podobu jen tak nezapomenu a teď ho hrajou uplně jiný herci.

Ale ať furt nerejpu, zbytek filmu vynikající, bitka ve výtahu byla supr, hlášky taky ušly a celkově to bylo příjemný pokoukání. 4*.

Tamdydam

Tamdydam (hodnotenie, recenzie)

Nezlobte se na mě, ale tohle se skoro ani nedalo dokoukat. Jsem zvyklý na to, že bondovky ( hlavně ty starší ) jsou kolikrát takové "mile blboučké", ale v tomto případě už se mi nějak nedostávalo nadhledu. Connery už tu vypadá spíš jako takový strejda z Homolkových, příběh je mnohem stupidnější než obvikle, efekty k popukání snad i na tu dobu, bumor zoufale nevtipný, dokonce ani toho exotického prostřeí tu člověk moc neužije... Nebyla to parodie?Jedna hvězda za ty ženský v bikinách a za tu nechtěnou vtipnost a ta druhá jen pro jistotu ( neviděl jsem první čtvrtinu ). Ale nemyslím si, že je zasloužená

Reklama

Reklama