Reklama

Reklama

Ako som spoznala tvojho otca

(seriál)
  • Česko Jak jsem poznala tvého otce (viac)
Trailer 1
USA, (2022–2023), 11 h 18 min (Minutáž: 22–25 min)

Kamera:

Gary Baum

Hudba:

Jeff Cardoni

Hrajú:

Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Suraj Sharma, Kim Cattrall, Josh Peck, Dakota Gorman, Daniel Augustin, Leighton Meester (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Sophie rozpráva v blízkej budúcnosti svojmu synovi, ako stretla jeho otca. Jej príbeh nás prenesie do prítomnosti, kde Sophie a jej úzko spätá skupina priateľov prichádzajú na to, kým sú, čo chcú od života a ako sa zamilovať v dobe zoznamovacích aplikácií a neobmedzených možností. (Disney+)

Recenzie používateľa Pat_rick_fan k tomuto seriálu (4)

Pilot (2022) (S01E01) 

Pripravil som sa na najhoršie, takže nakoniec nie som vôbec sklamaný. HIMYM je môj najobľúbenejší seriál, s ktorým som strávil krásne roky medzi 15 až 21, takže čokoľvek čo mi ho pripomenie automaticky zabrnká na srdce. Kim Cattrall radšej nekomentujem, ale pozitíva to má, najmä rukopis režisérky Pam Fryman a naivnú romantiku a atmosféru miestami naozaj podobnú svojmu kultovému staršiemu bratovi. Humor tiež nie je až tak zlý, obával som sa strašného tlačenia na pílu a trápností, ale je to také milé. A to je zároveň aj problém. Himym bol skvelý vďaka tomu že vedel byť na hrane, skvele vypointovaný, sem tam meta (before it was cool) a (láskavo) nekorektný a excentrický. Toto tu je fakt vykastrovaná verzia, ktorá ide na istotu, miestami dosť generické. Ku konci sa ale objavil náznak iskry, pre mňa nečakaný presah na originál (byt) a teda pokračujem s ďalšími epizódami. Ak sa v nich ale neobjaví nejaká pôvodná postava ako cameo, tak sa naštvem. ()

Dokonalý zásah (2022) (S01E08) 

Ok, konečne prvá slušná epizóda. Ubralo sa z kŕču, pridalo na humore, herci trochu uvoľnenejší a záver som očakával, ale bolo naň priskoro. Samozrejme, že v porovnaní s naozaj dobrými komediálnymi seriálmi je to slabé jak čaj, ale asi si naivne ako idiot myslím že keď prestreľujem hodnotenia každej epizódy tak sa to bude zlepšovať. A hľa, tu sa to trocha podarilo. Stále čakám na cameo starých tvarí, tvorcovia, neštvite ma. ()

Ulica Jay (2022) (S01E09) 

Udržalo si to istú úroveň humoru z predchádzajúcej epizódy, má to sympatické popkultúrne narážky (Love, Actually) a hlavná postava sa v romantickom živote správa podobne impulzívne a nelogicky, ako Ted Mosby. Začína to teda pripomínať Himym nielen názvom, ale aj obsahom a ja som len rád. Ale najviac rád som za úplný začiatok epizódy :) ()

Načasovanie je dôležité (2022) (S01E10) 

Od finále som čakal viac. Dostávame síce nejaké closures, sem tam dokonca aj vtípok (ejha) a dokonca pre mňa toľko túžené cameo, ale aby varenie z nostalgie bol najsilnejší moment epizódy (ako aj celej série), to je sakra málo. A keď už, nech si Bays a Thomas zoberú svoje perá (písacie, samozrejme) a na druhú sériu napíšu schopnejší a hutnejší scenár, ak samozrejme nestratili za tých 10 rokov zmysel pre humor. Hillary Duff mi nejak nevadí, ale nerobte z nej až takú blbku. ()

Súvisiace novinky

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

Jak jsem poznala vašeho otce plní obsazení

07.11.2021

Seriál Jak jsem poznala vašeho otce (How I Met Your Father) se pomalu ale jistě blíží, desetidílný sitcom mimo jiné taky od tvůrců původního HIMYM Cartera Bayse a Craiga Thomase dorazí už příští rok,… (viac)

Reklama

Reklama