Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sophie a Jesse prežívajú deň v živote umelca. Valentina sa odplatí svojmu šéfovi. Sid a Ellen si musia poradiť s nečakaným návštevníkom. (Disney+)

Recenzie (3)

Pat_rick_fan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ok, konečne prvá slušná epizóda. Ubralo sa z kŕču, pridalo na humore, herci trochu uvoľnenejší a záver som očakával, ale bolo naň priskoro. Samozrejme, že v porovnaní s naozaj dobrými komediálnymi seriálmi je to slabé jak čaj, ale asi si naivne ako idiot myslím že keď prestreľujem hodnotenia každej epizódy tak sa to bude zlepšovať. A hľa, tu sa to trocha podarilo. Stále čakám na cameo starých tvarí, tvorcovia, neštvite ma. ()

Reklama

bichalmajus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda prvej série, ktorá celkom pripomínala samotný himym minimálne atmosférou, ale Sophie si zrejme u mňa definitívne zatvorila dvere ako postava ktorej by som niekedy mal fandiť. Čo je celkom nepríjemne keď je to hlavná postava seriálu. Za to ale môžu samozrejme scenáristi, ktorý pár epizód niečo budovali a počas tejto epizódy to behom jednej scény kompletne otočili a nepôsobilo to vôbec prirodzene. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama