Reklama

Reklama

Jak to vypadá, když uznávaný a rozhlasovými fanoušky milovaný psychiatr doktor Frasier Crane navštíví jiného psychiatra? Pojďme se podívat na analýzu Frasierova života, kterou je série sestřihů vtipných momentů z uplynulých jedenácti let... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (11)

Niles 

všetky recenzie používateľa

Krásne zhrnutie niekoľkých najzaujímavejších momentov z najlepšieho sitcomu. Samozrejme nie je tu ani zďaleka to najlepšie čo sa vo Frasierovi udialo. Na to by ani prinajmenšom nestačilo na tých 35 minút, ale bolo by to tak na zopár hodín :). Je to ale pekné zakončenie seriálu, tých 12 rokov smiechu bolo výborných a ja som si to veľmi rád pripomenul. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Tieto špeciály po funuse sa tažko hodnotia. Frasiera milujem. Je to kultový seriál, ktorý sa dá pozerať dookola. Táto bonusová časť na seba nenechala dlho čakať. Je to klasický retrospektívny pohlaď na najdôležitejšie udalosti, ktoré sa za 11 sérií udialo. Dosť ma zarazila nekompatibilita dabingu v tejto časti a niekoľkokrát zhliadnutým originálom. Pre fanúšika však dosť slabé zakončenie výborného seriálu. Tomuto dávam o hviezdu menej ako celému seriálu. ()

unagi 

všetky recenzie používateľa

Bezchrbticové ukončenie geniálneho seriálu! Analýza smiechu ma dosť sklamala, pretože všetky retrospektíva v seriáloch nemusím, pospájané "najlepšie" (aj keď si myslím, že vynikajúca scénka má mať dej na ktorý nadväzuje, úvod, jadro a vyvrcholenie, všetko do seba zapadá) časti. Napriek tomu bol tam frasierov ksicht a jeho sebecké správanie :) ()

Nolanofil 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že to nebolo robené na štýl Priatelov - pokazených záberov. Ale aj takto si človek troška pripomenie kult, ktorý dlhé roky bavil a scénami, ktoré sú výborné. Je to vlastne Best of Frasier. ()

THE_Joko 

všetky recenzie používateľa

Dôstojné ukončenie seriálového skvostu a zhrnutie filmových vzťahov, ako nám ho vykreslili scénaristi za dobu 12 rokov. Výborne som si zaspomínal na hlášky ktorých bolo snáď milión a mňa napadá len jediná vec, chcem vidieť ten seriál ešte raz! ()

Respex 

všetky recenzie používateľa

Nádherné ukončení jedné z etap nejlepší televizní zábavy. Trocha nostalgie, ale jsem si jistý, že brzy si pustím celý seriál opět od začátku. Jeden z nejlepších sitcomů 5* a obrovské doporučení. ()

LakiyL 

všetky recenzie používateľa

Vtipné zaspomínanie na 11. skvelých sérií seriálu Frasier, kde sa nám Frasier predstaví v netradičnej roli, a to práve v kresle na ktorom psychiatri spovedajú a riešia problémy svojich pacientov. ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Zostrih toho najlepšieho z Frasiera s pridanou hodnotou pre fanúšikov, ktorí majú napozeraný celý seriál. Celkovo to však bolo zostrihané trošku moc chaoticky... 80% ()

Reklama

Reklama