Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (1 452)

Das Beste kommt noch!

Das Beste kommt noch! (2023)

Blízke priateľstvo medzi Arthurom (Michael Maertens) a Felixom (Til Schweiger) je vystavené skúške, keď jeden druhému požičia preukaz zdravotného poistenia. Arthur náhodou zistí, že Felix je smrteľne chorý, o čom tento ešte nevie. Pretože sa však neodváži povedať svojmu priateľovi zlú správu a trpkú pravdu, čoskoro sa zapletie do siete lží a karta sa zrazu obráti: Felix, ktorý je skutočne smrteľne chorý, verí, že zdravý Artur čoskoro zomrie...

Top Model

Top Model (1988)

Prvá kniha spisovateľky Sarah (Luciana Ottaviani) "Sarah a jej 100 mužov", v ktorej vykreslila svoje sexuálne zážitky so stovkou rôznych mužov, bola jedným veľkým úspechom. Jej nakladateľka Dorothy (Laura Gemser) ju preto prehovorí k ďalšiemu spoločnému projektu na tému prostitúcie vo vysokých spoločenských kruhoch. Za týmto účelom otvorí Dorothy escort-servis, v ktorom Sarah pracuje ako „spoločníčka“. Obchod čoskoro rozkvitne, takže je nutné vybaviť ho počítačom. Tak sa Sarah zoznámi s počítačovým expertom, plachým homosexuálom Cliffom, a z ich vzájomných sympatií sa rozvinie komplikovaný vzťah...

Mussolini: The Untold Story

Mussolini: The Untold Story (1985) (seriál)

Keď sa v roku 1922 pomocou svojich milícií "Čierne košele" dostáva k moci Benito Mussolini (George C. Scott), propaguje sa ako reinkarnovaný Caesar. Ľud je nadšený, prevoláva mu na slávu, rovnako ako kedysi vládcom v antickom Ríme. Po nástupe militarizmu a bratríčkovaní s nacistickým Nemeckom však Benitova sláva bude čoskoro na ústupe a bude viesť k tragickým následkom.

Anni di piombo

Anni di piombo (1999)

Taliansko 1970 - zlatý vek terorizmu, kedy sa sa ľavicoví a pravicoví radikáli pravidelne a násilne vzájomne napádajú na uliciach. V optike korupcie, zúrivosti a násilia je tu však prítomná aj svojvôľa mocných, ktorí niekedy používajú sexuálne vydieranie na to, aby si udržali svoju dominanciu.

Viejos

Viejos (2022)

Počas vlny horúčav v Madride (Rosa Ángela López Gamonal) spácha samovraždu, čo sa stáva katalyzátorom postupného fyzického a duševného úpadku Manuela (Zorion Eguileor), jej staršieho manžela. Jeho syn Mario (Gustavo Salmerón) sa rozhodne priviesť ho k svojej rodine, a to aj napriek zúrivému odporu jeho novej manželky Leny (Irene Anula), ktorá čaká dieťa. Jeho dospievajúca vnučka začne mať vidiny Naia (Paula Gallego) a ako jediná stále verí Manuelovi, ktorého demencia je zo dňa na deň stále horšia. Životnú situáciu rodiny čaká úpadok, až sa z nej stane doslova otázka života a smrti v najteplejšiu noc storočia.

The Bad Shepherd

The Bad Shepherd (2024)

V odľahlej divočine sa skupina priateľov vydáva na poľovačku, ktorá naberie temný spád, keď na ceste zrazia ženu s taškou plnou peňazí. Snaha zakryť svoj skutok ich prinúti k ďalším zločinom, čo vedie k pocitom viny i paranoji. Tie sa ešte prehĺbia po tom, čo ich začne prenasledovať záhadný majiteľ tašky a priatelia sa tak ocitnú v hre o prežitie.

The Don Lane Show

The Don Lane Show (1975) (relácia)

Úspešná austrálska televízna talk-show vysielaná dvakrát týždenne na Nine Network od roku 1975 do roku 1983. Don Lane so spolumoderátorom Bertom Newtonom spovedajú hviezdy hereckého, hudobného i umeleckého sveta.

Cheaters

Cheaters (2024)

Dvaja neznámi ľudia, April (Angeline Aril) a Jonie (Aerol Carmelo), po náhodnom stretnutí objavia v sebe neprekonateľnú vzájomnú príťažlivosť. Je tu však jeden problém - obaja sú vo vzťahu s niekým iným. Vybudujú si vzťah na podvádzaní alebo odolajú svojím vášňam?

Soudain seuls

Soudain seuls (2023)

Ben (Gilles Lellouche) a Laura (Mélanie Thierry) sa vydajú na plavbu okolo sveta, no kým sa dostanú do Južnej Ameriky, urobia si zachádzku na divoký ostrov neďaleko antarktického pobrežia. Po krátkom prieskume spozorujú blížiacu sa búrku. Pripravujú sa na návrat na svoju loď, lenže tá s prudkými vlnami zmizne. Ocitnú sa uviaznutí na ostrove, kde budú musieť prežiť blížiacu zimu a pokúsiť sa zachrániť seba i stále viac naštrbený vzťah.

Late Night with the Devil

Late Night with the Devil (2023)

Na Halloween v roku 1977 sa moderátor nočnej televíznej show Jack Delroy (David Dastmalchian) snaží zachrániť klesajúcu sledovanosť zúfalým kúskom: dostať do priameho prenosu tínedžerku posadnutou diablom. Veci sa však nevyvinú tak, ako si predstavoval.

Problemista

Problemista (2023)

Alejandro (Julio Torres) ako ctižiadostivý návrhár hračiek zo Salvadoru sa snaží svoje nezvyčajné nápady uviesť do života v New Yorku, tu však naráža na prekážky a odmietanie. Keď mu má čoskoro vypršať jeho pracovné vízum, jedinou jeho šancou je prijať prácu asistenta excentrickej (Tilda Swinton), ktorá ho zamestná veľmi podivnými úlohami.

Barracuda

Barracuda (1988) (TV film)

V okolí Sydney Harbour sa začínajú objavovať bomby a verejnosť už nie je v bezpečí. Ukáže sa, že prípad súvisí s bezohľadným šéfom podsvetia Zolim Scoanom (Shane Briant), ktorý sa dostal sa do problémov s čínskym gangom a jeho život je teraz v ohrození. Polícia musí urobiť všetko pre to, aby terorizmus zastavila.

My - Episode 4

My - Episode 4 (2020) (epizóda)

Douglas sa dostáva do Barcelony a konečne nachádza svojho syna. Jeho snaha usporiadať si s ním vzťah naráža na ďalšie problémy, Douglas je však odhodlaný urobiť všetko preto, aby udržal rodinu pohromade, získal svojho syna späť a zmenil aj city manželky Connie.

My - Episode 3

My - Episode 3 (2020) (epizóda)

Douglas sa presunie do Benátok sám, aby našiel syna Albieho a zachránil ich naštrbený vzťah. Dlho však vôbec nie je úspešný, a tak mu spoločnosť v ťažkých časoch robí škandinávska dovolenkárka Freja. Títo dvaja noví priatelia nachádzajú vzájomné puto v ich spoločnej osamelosti, zatiaľ čo Connie sleduje udalosti už z domova v Británii.

My - Episode 2

My - Episode 2 (2020) (epizóda)

Napriek Douglasovej starostlivej príprave dovolenky veci nefungujú úplne podľa plánu, no po určitých problémoch a návšteve Paríža sa rodinná dovolenka plná úskalí presúva do Amsterdamu. Jej rady rozšírila Albieho nová priateľka Kat.

My - Episode 1

My - Episode 1 (2020) (epizóda)

Keď sa ich syn Albie chystá odísť z domu na univerzitu, manželský pár Douglas a Connie Petersenovci plánujú odísť na „životnú dovolenku“ po Európe. Connie však Douglasovi predtým oznámi, že ho po 24 rokoch chce opustiť a dovolenka bude viac-menej rozlúčkou. Poslednú šancu na prežitie spoločného času ako rodina, chce Douglas využiť na záchranu vzťahov.

Facka - Ritchie

Facka - Ritchie (2015) (epizóda)

Polícia získava povolenie na získanie Ritchieho fotiek, tie sú však už vymazané. Thanassis prezradí Harrymu svoju stratégiu: prezradí nové informácie, ktoré získal o Ritchieho minulosti. To spôsobí mediálny vír.

Facka - Rosie

Facka - Rosie (2015) (epizóda)

Ako sa blíži Harryho trestný súd, Rosie sa začína úplne rozpadať život, keď na jej syna sú sťažnosti aj v škole. Zároveň tlačí na Ritchieho, aby jej dal inkriminované fotky a pomohol vyhrať prípad.

Facka - Aisha

Facka - Aisha (2015) (epizóda)

Od Aishy sa žiada, aby vystúpila na obranu rodiny, ale ona si nie je istá, čo má robiť, pretože pozná Harryho minulosť. Odíde na služobku, kde bude postavená pokušeniu, ktoré môže zlomiť jej manželstvo s Hectorom.

Facka - Connie

Facka - Connie (2015) (epizóda)

Connie sa od svojho priateľa Richieho dozvie, že má fotky z oslavy, kde došlo k facke – a tiež, ako sa bozkáva s Hectorom. Požiada ho, aby vymazal fotky, ale zároveň chce znova získať Hectora. Medzitým prípad facky smeruje na súd.

Reklama