Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (1 441)

Barracuda

Barracuda (1988) (TV film)

V okolí Sydney Harbour sa začínajú objavovať bomby a verejnosť už nie je v bezpečí. Ukáže sa, že prípad súvisí s bezohľadným šéfom podsvetia Zolim Scoanom (Shane Briant), ktorý sa dostal sa do problémov s čínskym gangom a jeho život je teraz v ohrození. Polícia musí urobiť všetko pre to, aby terorizmus zastavila.

My - Episode 4

My - Episode 4 (2020) (epizóda)

Douglas sa dostáva do Barcelony a konečne nachádza svojho syna. Jeho snaha usporiadať si s ním vzťah naráža na ďalšie problémy, Douglas je však odhodlaný urobiť všetko preto, aby udržal rodinu pohromade, získal svojho syna späť a zmenil aj city manželky Connie.

My - Episode 3

My - Episode 3 (2020) (epizóda)

Douglas sa presunie do Benátok sám, aby našiel syna Albieho a zachránil ich naštrbený vzťah. Dlho však vôbec nie je úspešný, a tak mu spoločnosť v ťažkých časoch robí škandinávska dovolenkárka Freja. Títo dvaja noví priatelia nachádzajú vzájomné puto v ich spoločnej osamelosti, zatiaľ čo Connie sleduje udalosti už z domova v Británii.

My - Episode 2

My - Episode 2 (2020) (epizóda)

Napriek Douglasovej starostlivej príprave dovolenky veci nefungujú úplne podľa plánu, no po určitých problémoch a návšteve Paríža sa rodinná dovolenka plná úskalí presúva do Amsterdamu. Jej rady rozšírila Albieho nová priateľka Kat.

My - Episode 1

My - Episode 1 (2020) (epizóda)

Keď sa ich syn Albie chystá odísť z domu na univerzitu, manželský pár Douglas a Connie Petersenovci plánujú odísť na „životnú dovolenku“ po Európe. Connie však Douglasovi predtým oznámi, že ho po 24 rokoch chce opustiť a dovolenka bude viac-menej rozlúčkou. Poslednú šancu na prežitie spoločného času ako rodina, chce Douglas využiť na záchranu vzťahov.

Facka - Ritchie

Facka - Ritchie (2015) (epizóda)

Polícia získava povolenie na získanie Ritchieho fotiek, tie sú však už vymazané. Thanassis prezradí Harrymu svoju stratégiu: prezradí nové informácie, ktoré získal o Ritchieho minulosti. To spôsobí mediálny vír.

Facka - Rosie

Facka - Rosie (2015) (epizóda)

Ako sa blíži Harryho trestný súd, Rosie sa začína úplne rozpadať život, keď na jej syna sú sťažnosti aj v škole. Zároveň tlačí na Ritchieho, aby jej dal inkriminované fotky a pomohol vyhrať prípad.

Facka - Aisha

Facka - Aisha (2015) (epizóda)

Od Aishy sa žiada, aby vystúpila na obranu rodiny, ale ona si nie je istá, čo má robiť, pretože pozná Harryho minulosť. Odíde na služobku, kde bude postavená pokušeniu, ktoré môže zlomiť jej manželstvo s Hectorom.

Facka - Connie

Facka - Connie (2015) (epizóda)

Connie sa od svojho priateľa Richieho dozvie, že má fotky z oslavy, kde došlo k facke – a tiež, ako sa bozkáva s Hectorom. Požiada ho, aby vymazal fotky, ale zároveň chce znova získať Hectora. Medzitým prípad facky smeruje na súd.

Facka - Manolis

Facka - Manolis (2015) (epizóda)

Manolis je znepokojený udalosťami s jeho rodinou a snaží sa situáciu vyriešiť. Rosie, Gary a Aisha sa stretnú s okresným prokurátorom, ktorý im otvorene povie, že nie je čo žalovať, pokiaľ nedokážu dokázať, že Harry má dlhšiu históriu násilného správania.

Facka - Anouk

Facka - Anouk (2015) (epizóda)

Anouk, Aisha a Rosie diskutujú o Harryho zatknutí. Rosie je z toho šťastná, ale Anouk navrhne, aby žalobu vzdala, čo spôsobí spor. Po tom, čo Anouk videla Jamieho vystupovať v nočnom klube, zvracia v kúpeľni a uvedomí si, že je tehotná.

Facka - Harry

Facka - Harry (2015) (epizóda)

Dvaja detektívi NYPD hovoria s Hectorom o vyšetrovaní incidentu s Harrym. Harry konfrontuje Sandi a snaží sa opýtať, či hovorila s Hectorom tajne. Harry sa snaží spor uhladiť, lenže dôjde k ešte horšej konfrontácii.

Facka - Hector

Facka - Hector (2015) (epizóda)

V deň svojich 40. narodenín Hector bojuje s pocitom starnutia, postupom v práci a príťažlivosťou k svojej mladej au paire Connie, ktorá pracuje na lekárskej klinike jeho manželky. Počas narodeninovej oslavy s rodinou a priateľmi dá jeho bratranec Harry facku Hugovi, dieťaťu, ktoré sa správalo neprístojne, čo bude mať dopad na životy všetkých.

Facka - Richie

Facka - Richie (2011) (epizóda)

Klamstvá, zrada a cudzoložstvo sa opäť dostávajú do popredia. Keď sa Richie dostane do krížovej paľby, hľadá zúfalé riešenie.

Facka - Aisha

Facka - Aisha (2011) (epizóda)

Facka si vybrala daň vo vzťahu Hectora a Aishy, ​​alebo možno len odhalila problémy, ktoré tu už boli prítomné. Pokúšajú sa obnoviť svoje manželstvo, no dovolenka im nevyjde podľa predstáv.

Facka - Manolis

Facka - Manolis (2011) (epizóda)

Manolis, ktorý sa snaží pochopiť sebectvo a chamtivosť generácie svojich detí, znepokojene sleduje, ako facka rozdeľuje jeho rodinu. Pokúsi sa urobiť niečo, aby dal veci do poriadku.

Facka - Rosie

Facka - Rosie (2011) (epizóda)

Rozhorčenie Rosie od oslavy len narastá a teraz konečne prišiel deň, kedy začne záležitosť riešiť súd. Priatelia z oslavy sa opäť stretávajú, ale tentoraz za úplne iných okolností.

Facka - Connie

Facka - Connie (2011) (epizóda)

Medzi Connie a Hectorom to od dňa oslavy stále škrípe. Connie sa rozhodne konfrontovať Hectora, ale jeho reakcia ju poháňa k rozhodnutiu, ktoré bude mať vážne dopady.

Facka - Harry

Facka - Harry (2011) (epizóda)

Keď sa do záležitosti zapletie polícia, Harry a Sandi sa začnú báť, že facka ohrozí ich povesť, životný štýl a hlavne rodinu. Harry sa snaží vziať veci do vlastných rúk, ale už je neskoro.

Facka - Anouk

Facka - Anouk (2011) (epizóda)

Niekoľko dní a týždňov po facke Anouk zistí, že incident vyvolal neočakávané reakcie okolia. Je rozpoltená medzi svojimi priateľstvami a presvedčeniami a čelí rozhodnutiam o svojom vlastnom živote, ktoré ju môžu prevalcovať.

Reklama