Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (1 278)

卍 MANJI

卍 MANJI (2023)

Sonoko (Noriko Kohara) je znudená vydatá žena, ktorá si kráti čas navštevovaním hodín umenia. Tam si všimne mladú a krásnu spolužiačku Mitsuko (Manami Šindó), do ktorej sa zamiluje. Ich vzťah sa rozvíja, lenže začína už ovplyvňovať aj ich partnerov, čo vedie k dramatickým následkom.

Desolate

Desolate (2018)

V blízkej budúcnosti roky trvajúce sucho spôsobilo, že civilizácia sa v postihnutých oblastiach zrútila. Väčšina ľudí opúšťa postihnutú oblasť. Tí, ktorí sú príliš chudobní na to, aby odišli, sú ponechaní sami na seba uprostred rastúceho barbarstva. V tomto nebezpečenstve sa snaží prežiť Duke Stone (James Russo) so svojimi synmi, ktorí chránia svoj pozemok ako vojenskú základňu. Keď však jeden z nich príde za nejasných okolností o život, prichádza čas na trpkú pomstu. Násilná misia však odhalí nečakané súvislosti.

Hideo Kojima: Connecting Worlds

Hideo Kojima: Connecting Worlds (2023)

Ikonický Hideo Kojima a jeho pohľad do zákulisia tvorby hry "Death Stranding", ktorá bola uvedená na trh na konci roka 2019 s príbehom, ktorý podľa spotrebiteľov nápadne pripomína globálnu pandémiu COVID-19. V rozhovoroch s ním a jeho spolupracovníkmi sa nepreniká len do tvorby samotnej, ale aj do Kojimovej osobnosti ako takej.

Notas sobre un verano

Notas sobre un verano (2023)

Mladá akademička Marta (Katia Borlado) opúšťa rutinu, povinnosti a aj svojho priateľa v Madride. Chystá sa prežiť bezstarostné leto vo svojom rodnom meste v Gijóne na pobreží Atlantiku. Tu však okrem rodiny narazí aj na Pabla (Álvaro Quintana), starého priateľa, s ktorým prežije milostný pomer. Priateľ Leo (Antonio Araque) ju však čoskoro prekvapivo navštívi v Gijóne...

Salawahan

Salawahan (2024)

Melaine (Angeli Khang) sa nevie rozhodnúť medzi dvomi mužmi vo svojom živote. Keď však príde tretí, znova nedokáže odolať pokušeniu. Z milostného trojuholníka sa tak stáva milostný štvorec a Melaine v zajatí túžob nevie, ako rozťať tento gordický uzol.

Největší esa mafie - Santo Trafficante

Největší esa mafie - Santo Trafficante (2018) (epizóda)

Kráľ kasín na Kube bol na pokraji mafiánskej slávy, keď revolúcia zničila jeho plány. Výsledkom je tajné spojenectvo medzi mafiou a CIA a neúspešný pokus o atentát.

Největší esa mafie - Bugsy Siegel

Největší esa mafie - Bugsy Siegel (2018) (epizóda)

Bugsy Siegel, židovský gangster so šarmom a zabijačským inštinktom, hrá tvrdo a sníva vo veľkom. Má víziu vybudovať Mekku hazardu v nevadskej púšti; ale keď prestane hrať podľa pravidiel mafie, Bugsy zaplatí najvyššiu cenu.

Největší esa mafie - Joe Gallo

Největší esa mafie - Joe Gallo (2018) (epizóda)

Ikonoklastická kariéra Josepha "Crazy Joe" Galla a jeho bratov Alberta a Larryho má svoj začiatok aj koniec vražedný. Pre ich vlastný úspech musel byť v roku 1957 odstránený Anastasios, no o 15 rokov neskôr dostihne mafiánsky osud aj tento klan.

Největší esa mafie - Al Capone

Největší esa mafie - Al Capone (2017) (epizóda)

Prvá americká superstar medzi gangstermi. Al Capone ovládol titulky novín, keď sa stal údajne zodpovedným za krvavý masaker na svätého Valentína. Po tom, čo sa Capone stal tvárou organizovaného zločinu pred americkou vládou, jeho verejný obraz spôsobuje jeho pád.

Největší esa mafie - Dutch Schultz

Největší esa mafie - Dutch Schultz (2017) (epizóda)

Kde v Amerike prekvitalo bezprávie, tam vyčnieval ako čierna ovca jeden gangster: Dutch Schultz. Keď sa Dutch začne vyhrážať zavraždením špeciálneho prokurátora, to je priveľa aj na mafiánsku obec a Schultz dostane jasný odkaz.

Největší esa mafie - Mob Cops

Největší esa mafie - Mob Cops (2017) (epizóda)

V 80. a 90. rokoch mafia ovláda newyorské zločinecké podsvetie. Začiatkom roku 2000 sa však objavili dôkazy, že mafia prenikla oveľa ďalej a má ľudí vo vnútri NYPD. Špecializovaný tím detektívov tak musel zistiť, ktorí policajti sú čistí a ktorí hrajú dvojitú hru.

Největší esa mafie - Joe Massino

Největší esa mafie - Joe Massino (2017) (epizóda)

Joe Massino, alebo Posledný Don, rozdrví každého, kto ide proti mafiánskemu zákonu omerty. Lojalita k jeho rodine a poslušnosť ich kódexu mlčania je pre neho všetko. Ale keď ho zoberú federáli, Massino stiahne so sebou všetkých.

Největší esa mafie - Vincent Gigante

Největší esa mafie - Vincent Gigante (2017) (epizóda)

Vincent Gigante sa pod maskou duševnej choroby vyhol úradom a stal sa najmocnejším mafiánom v New Yorku. Keď si FBI uvedomí svoju chybu, nezastaví sa pred ničím, aby ho zlikvidovali. Gigante však pre svoju beztrestnosť urobí takisto všetko.

Největší esa mafie - Albert Anastasia

Největší esa mafie - Albert Anastasia (2017) (epizóda)

Šéf vražedného kolosu Albert Anastasia dohliadal na najnásilnejšie obdobie americkej mafie v histórii. On a jeho kumpáni si v priebehu rokov vytvorili zo zabíjania veľkopodnik.

Největší esa mafie - Arnold Rothstein

Největší esa mafie - Arnold Rothstein (2017) (epizóda)

Arnold Rothstein učil zakladateľov americkej mafie o spôsoboch organizovaného zločinu už v 20. rokoch 20. storočia a vytvoril model pre podnikanie v oblasti zločinu. Neslávne známy sa stal aj tým, že skorumpoval svetovú sériu bejzbalu v roku 1919 a v impériu ilegality bol zločineckým géniom.

Kalikot

Kalikot (2024)

Sexy slobodná profesorka Sal (Sheila Snow) príde do autoservisu a tam otrasie svetom mladého opravára Arnela (Van Allen Ong). Odkedy si Sal prišla dať opraviť svoje auto, Arnelove zručné ruky sú zaneprázdnené viac než len s francúzskymi kľúčmi. Je tu však malý problém - Arnel má priateľku Jennu (Arah Alonzo)...

The Island

The Island (2023)

Po tom, čo mu zabijú brata, dôstojník LAPD Mark (Michael Jai White) opustí mesto, aby sa vrátil na ostrov, na ktorom vyrastal. Pri hľadaní odpovedí a pomsty sa čoskoro ocitne v krvavom boji so skorumpovaným magnátom Manuelom Alvarezom (Edoardo Costa), ktorý ovládol ostrovný raj.

Married to Evil

Married to Evil (2023) (seriál)

Myslíte si, že poznáte osobu, ktorú ste si vzali? Zamyslite sa radšej znova. Napínavé skutočné príbehy skúmajú zlo, ktoré sa vynorilo po svadbe, a ukazujú ničivé následky toho, čo sa stane, keď sú ľudia zradení tými, ktorí ich v skutočnosti mali milovať.

Únos - Episode 6

Únos - Episode 6 (2023) (epizóda)

Palivo v lietadle sa neúprosne míňa a Alex sa snaží dať únoscovi za pravdu, aby sa lietadlo zachránilo. Frederika objaví spojenie medzi Adamom a Saidom. Eden stojí pred ťažkým rozhodnutím.

Únos - Episode 5

Únos - Episode 5 (2023) (epizóda)

Eden cíti, že lietadlo čaká zostrelenie a prosí Brucea, aby cez nadriadených zrušil toto rozhodnutie. Na palube lietadla sa objaví nová hrozba.

Reklama

Ovládací panel
11. naj používateľ Veľká Británia
59 bodov