Reklama

Reklama

Alex Jones

Alex Jones

nar. 11.02.1974 (50 rokov)
Dallas, Texas, USA

Diskusia

ManusiaLiar

ManusiaLiar (hodnotenie, recenzie)

Prvým krokom by malo byt zastavenie výroby strojov (vrátane aut; benzín bude na prídel), výstavieb a pokroku, zničenie reklamného priemyslu a korporácií. Ludia nebudú mať viac možnosť využívať neobnoviteľné zdroje a zvieratá. Potom treba depopuláciu, na Zemi by malo byť niekolkonasobne menej ludí. Následne zaviesť kontrolu pôrodnosti, aby sa stav udržal. Nasledoval by žiadaný rozklad civilizácie, rozloženie miest na malé sebestačné komunity - dovoz by bol zakázaný. To su zakladné kroky, ktorými musime začať. A ze každy jedinec ma silu, to je isté, aj jedna kvapka benzínu znečistí 120 l vody. Ultraliberálni šialenci privedú Zem do horúceho pekla, ak nebudu mať opoziciu.

na príspevok reagoval Gladiator15, Martin741

Marek1991

Marek1991 (hodnotenie, recenzie)

whack

Pokiaľ viem Venus Project mal v sebe aj odklon od peňazí, ak sa nemýlim...podľa mňa by nebolo zlé keby mestá fungovali takýmto spôsobom, dediny by mohli byť kľudne aj formou, akú predstavil napríklad Michael Reynolds (Architekt odpadu)...s tým všetkým, čo stále opakuješ, ako že prírodu by sme mali brať ako súčasť nás a nie ako atrakciu, ktorú máme za odmenu, že sme si niečo odpracovali..potom odklon od vecí ako tie korporácie, peňažné hospodárstvo, vymieranie druhov, médiá vlastnené korporáciami, neobnoviteľné zdroje, proste ten konzum to by sa Venus Projectom zrušilo, veď práve preto bol zakomponovaný v poslednom Zeitgeiste! Čo to nerieši je preľudnenosť, lebo potraviny pre možno 12-14 miliárd by Venus Project utiahol, nie však viac, to by muselo nastúpiť poriadne vzdelávanie a upovedomenie ľudí najmä v doteraz zaostalých krajinách, že mať 10 detí je pre planétu neudržateľné, politika 1 dieťaťa je dosť na hrane a preto sa musí začať už teraz s takýmto niečím ako Venus project a vzdelávanie, aby ľudia na to dbali...lebo ktovie čo by nastúpilo potom - eugenika, chemikálie vo väčších množstvách, umelé choroby a tým by nehumánne riedili populáciu! To, ale nechceme!

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

No, nejaké stromy by sa dali využitím technológií zachrániť. A možno by vyšla energia aj na tie blikajúce bilboardy. Ale tu nejde iba o tú ekológiu. Treba prebudiť ľudstvo, a to je jeden z hlavných dôvodov, prečo mu treba zobrať tie reklamy a nástroje brainwashingu a manipulácie. Lebo ak bude vymletá masa debilov sedieť vo VenusProject, a pozerať sa cez sklenené okná na zeleň v diaľke, to nie je ten návrat k prírode o ktorom hovorím. To je dystopia, to je ako v tom filme WALL-E. Ľudia musia znovunadobnudnúť tú vedomosť, že sú súčasťou biospoločenstva a nie sa od neho odďaľovať. Nechcem, aby sme sa vrátili na stromy, alebo do jaskýň, ale musíme brať prírodu ako náš domov, a nie ako akúsi vymoženosť, naše vlastníctvo, do ktorého sa ideme prejsť raz za týždeň po ťažkej drine v betónovej kobke. To je taký fake, nepáči sa mi to vôbec.

na príspevok reagoval Marek1991

Gladiator15

Gladiator15 (hodnotenie, recenzie)

whack

Samozrejme, ale ako vravíš, budme realisti. A realita je, že už teraz je nás 7 mld, takže nám treba aj tieto moderné technológie. Na stromy sa už vrátiť nemôžeme. Takže sú to práve tieto moderné ekologické technológie, do ktorých by som investoval peniaze. Ak by sa teraz vynašla taká studená fúzia, tak tu môžme mať blikajúcich bilboardov koľko len chceme a nepadol by za obeť ani jeden strom, ani jedno zviera. Alebo taká ťažba surovín z asteroidov. Ale chápem na čo narážaš, veď mne sa to všetko okolo tiež hnusí. No mne sa ten projekt Venus celkom pozdával, predsa, ak si to dobre pamätám, tak skĺbil v sebe zmenu myslenia a návrat k prírode o ktorom píšeš a využívanie moderných technológií.

Neviem prečo, ale mnoho ľudí má pocit, že súlad s prírodou a technologicky vyspelá spoločnosť nejdú do dohromady. A to je podľa mňa omyl. Ide len o to, tú technológiu nasmerovať správnym smerom.

na príspevok reagoval whack

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Solárna energia vs. uhlie, urán, biopalivá vs. rúbanie lesov, kašlať na to, nič nie je bio. Bio je zastaviť nadvýrobu a zbytočné projekty, modernizácie, prestavby, blikajúce bilboardy, megaboardy, pútače, svetelné tabule a milión ďalších zbytočností. Mali by byť vyradené z prevádzky a odoslané na recykláciu. Viete, koľko energie ľudstvo produkuje úplne zbytočne? Nemuseli by sa stavať vôbec žiadne nové solárne panely, ani vodné elektrárne, ani uholné bane, keby sa zastavila prevádzka a výroba miliónov zbytočností. To je eko.

na príspevok reagoval Gladiator15

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Alternatívy sú úplná zbytočnosť, pokiaľ ľudia budú žiť tak, ako žijú. Konzumovať, nakupovať, vymývať si mozgy umelou zábavou. Ľudstvo prekročilo všetky hranice, je treba vrátiť sa k prírode a nie vymýšľať ultramoderné Venus projekty. Treba navrátiť prirodzenosť, zastaviť vymieranie druhov, nadnárodné korporácie, bulváry, manipulačné médiá, treba ľudstvu odobrať tú drogu, na ktorej je závislé. Ľudia by nemali mať možnosť využívať neobnoviteľné zdroje, hromadiť si majetok, ktorý ani nevyužíva, nieto ešte, že ho nepotrebuje k životu. A najmä prestať sa premnožovať (viď, India, Brazília a Čína, kde nepomohla ani ušľachtilá politika jedného dieťaťa). To je jediné trvalo ekologicky udržateľné riešenie. To, čo nie je trvalo udržateľné, je cesta do pekla, a musí to tušiť každý, kto tieto „iluminátske drísty" nedokáže stráviť. Buďte realisti všetci, priznajte si to.

Marek1991

Marek1991 (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15: Solárna energia je kritizovaná skôr ohľadom toho, že sú jedinci, ktorí si hovoria odborníci, že výroba tých súčiastok na tie panely, ich ťažba je nákladnejšia a zaťažuje prostredie viac, než elektrina vyrobená z uhlia, uránu a podobne, akurát, že nikdy nespomenú B a to, že už keď je to postavené, tak to ďalej už neznečisťuje, narozdiel od jadrového odpadu, emisií z uhlia a podobne. Tiež, že to zvyšuje ceny celkovej energie, preto to začali rušiť v ČR, ale to sa dalo čakať, že producenti tej terajšej energie budú zvyšovať ceny, keď im klesajú výnosy z toho ich biznisu. A tak jednotlivci doplácajú na väčšinu, ktorá je chudobná a nemôže si dovoliť vysoké ceny, no zas je tu to B že oni tie ceny aj tak nakoniec zvýšia. Alternatív je veľa, možno by pomohli siete pre tie solárne elektrárne a nejaké kvalitné úschovne aby mohli dediny prejsť individuálne na tieto zdroje a nemuseli sa spoliehať na tajomného veľkého pána, niekde za oponou, ktorý im určuje ceny. Ja som za ekologické alternatívy a som za to, aby na neprešiel rýchlo každý kto môže, lebo keď to padne, padneme všetci. Inak, kedy a kde na Slovensku protestovali ľudia za niečo ohľadom ekológie, o čom nič nevedeli? Akosi mi tie protesty ušli. :O

na príspevok reagoval Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnotenie, recenzie)

Jednoducho sa aj do ekológie nasrali kurvy, ktoré sa na tom chcú len nabaliť a potom to tak vyzerá, že ľudia im celkovo nedôverujú, alebo sa z nich smejú. To jak jeden môj kamarát si chcel založiť biochov hydiny, a keď som sa ho pýtal na dôvod, tak mi povedal, lebo to teraz vynáša. Tieto veci sa proste majú robiť z lásky k prírode a peniaze by mali byť na druhom mieste. Mnohokrát sa tiež vinia rôzne technológie a pritom na vine sú zas len ľudia. Napríklad solárna energia je super vec, veď  v slnku je toľko energie, žeby stačila pre celú Zem. Lenže zas sa nejaký magor rozhodne postaviť elektráreň na krásnej lúke, no a odpor ľudí voči technológií ako takej je na svete. Ani ten jadrový odpad by som úplne nezatracoval, v budúcnosti sa preňho možno nájde využitie. A ekológiu dehonestujú aj obyčajní ľudia, keď idú protestovať za niečo, o čom vôbec nič nevedia. Len im niekto povie, že tak a tak a ďalej nič neriešia. Potom sa takí ľudia dajú veľmi ľahko zosmiešniť a len nahrávajú druhej strane.

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

On všetko kritizuje, ale neponúka riešenie. Ako môže označiť environmentalistov útočiacich na nadnárodné korporácie za ekoteroristov a prisluhovačov iluminátov, keď sám tie korporácie kritizuje? On nevie čo chce, on iba kecá.

 

A jedna vec je najdebilnejšia, ako anti-NWO ľudia robia z rečí o globálnom otepľovaní hystériu. Čo by dosiahli tým, že ti povedia aby si žil šetrnejšie k prírode? To berieš ako zastrašovanie? Čo by z toho mali? A kto? Je to smiešne.

 

Každý deň vyhynie 250 rastlinných a živočíšnych druhov, polka riek je otrávená... extrémne odlesňovanie spolu s exponenciálnym nárastom ľudí logicky zapríčiňuje ekologickú nerovnováhu. Je menej zrážok, menej kyslíku, lesy sa menia na púšte (napr, územie dnešenej Sahary bolo celé ešte pred 4000 rokmi pokryté pralesom!), to dokázateľne spôsobuje zmeny celého biotopu, celého života na Zemi. Nerecyklovateľný jadrový odpad máme pod sebou, chemikálie úplne všade, civilizačné choroby... a niekto povie že to sú drísty ekologických teroristov a iluminátov?! Tí ľudia nežijú v reálnom svete.

Marek1991

Marek1991 (hodnotenie, recenzie)

Možno má pravdu, len nie je svojím vystupovaním a podkladaním informácií, ktoré predkladá, či sumarizuje ako najdôveryhodnejší. Mám pocit, že on svoj život zasvätil boju za niečo a proti niečomu, čo väčšina populácie nevie pochopiť a taktiež k tomu ani zaujať stanovisko, lebo sa to týka všetkého okolo nás.

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

Jj, fanaticky kritizuje všetky tie zlé iluminátske korporácie, ale keď sa niekto proti tým korporáciám postaví inak ako rečami, označí ho za ekoteroristu a podporovateľa NWO. To je nič neriešiaci magor, neoliberálny extrémista :D

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Alexa Jonesa nesledujem, odkedy začal pošpiňovať radikálnych environmentalistov. Je naozaj smiešne, že niekto, kto je tak fanaticky proti tým korporáciám a veľkým šéfom a kapitalizmu, povie na ochranárov, že je to ekoteroristická anti-humánna hrozba. A ešte sa stavia na stranu fanatických skupín, ktoré v USA fyzicky napádajú tých čo podporujú potraty. Neviem, ako si fanatickí odporci interrupcií, či dokonca antikoncepcie, siahajúci až k teroristickému zastrašovaniu ľudí, zrovnávajú v hlave svoj údajný boj za záchranu života s reálnym nebezpečím zániku biosféry na Zemi v dôsledku preľudnenia. U mňa Alex Jones definitívne skončil.

na príspevok reagoval Gladiator15

Herec

Filmy
2012

The Sinner

2006

Temný obraz

2001

Bdelý život

Dokumentárne
2024

Frontline (seriál) - a.z.

 

Democracy on Trial - a.z. (S42E11)

 

Pravda vs. Alex Jones

2022

Alex's War

 

Frontline (seriál) - a.z.

 

Lies, Politics and Democracy - a.z. (S41E01)

2020

Frontline (seriál) - a.z.

 

United States of Conspiracy - a.z. (S38E24)

 

America's Great Divide: From Obama to Trump, Part 1 - a.z. (S38E10)

 

Sensational

2019

Hoaxed

 

You Can't Watch This

2015

Conspiracy Theorists Lie

Reklama

Reklama

 

Gray State: The Rise

2013

Marathon Day: Boston 15-4-13

2012

New World Order: Blueprint of Madmen

 

Owned & Operated

 

Shade: The Motion Picture

2011

Charlie Sheen: Bad Boy on the Edge (TV film)

 

Occupy LA

 

Off the Grid

 

The Truth Is Out There

2010

Don't Tread on Me

 

How Weed Won the West

 

Neviditelná říše: Nový světový řád definován

 

Police State 4: The Rise of FEMA

 

What You've Been Missing

2009

Camp FEMA

 

Conspiritus: The Illuminati Conspiracy

 

Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama - rozprávač

 

Konspirační teorie s Jesse Venturou (seriál)

 

New World Order

 

Reflections and Warnings: An Interview with Aaron Russo

 

The Fall of America and the Western World (seriál)

 

The Obama Deception: The Mask Comes Off

2007

Endgame: Blueprint for Global Enslavement

2006

Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu

2004

American Dictators (TV film)

2003

Aftermath: Unanswered Questions from 9/11

 

Matrix of Evil

2002

911: The Road to Tyranny

 

The Art Show (seriál)

2001

Joe Rogan: Live from the Belly of the Beast

 

The Secret Rulers of the World (seriál)

2000

Dark Secrets: Inside Bohemian Grove

 

The Best of Alex Jones

1999

Police State 2000

1998

America: Destroyed by Design

Režisér

Hosť

Reklama

Reklama