Reklama

Reklama

Daryl a Laurent se vydají do „Hnízda“, zatímco Isabelle zvažuje své možnosti. Genet realizuje svůj plán. (mikki089)

Recenzie (10)

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších epizodách přichází návrat do plné formy. Tempo je skvělé a děj v této epizodě je vynikající od začátku do konce. Dialogy sedí jak prdel na hrnec. Norman Reedus úžasný. Nikdy mě nebavil Daryl tolik, jako tady (a to patří mezi moje oblíbené postavy od úplného začátku). Konečně jsme se dočkali flashbacku, jak se Daryl dostal do Francie. Tahle linka nám připravila velké překvapení. "Hey Daryl. Yeah? .... Came Back!". Po tomto mám obrovský hype na to, co se bude dít dál. Tvůrci si mě tady pěkně zaháčkovali a já zase jednou můžu říct, že jsem do TWD opět pěkně ponořen. Jsem ohromený kam se pořád může svět TWD dostat. Snad bude stát finální epizoda za to. P.S. U posledních 10 minut jsem měl husinu. Sakra, už dlouho jsem nebyl u TWD takhle v napětí. I LOVE IT! :-) ()

Doomcourier 

všetky recenzie používateľa

O poznání lepší epizoda než ta předchozí. Konečně jsme se díky zajímavým flashbackům dozvěděli, jak se Daryl dostal do Francie. Bavila mě i linka v současnosti, takže dávám slabších 5*. Jen mi nepřijde úplně nejšťastnější rozhodnutí dávat na konci dílů cliffhanger, když se hned potom vyspoiluje v ukázce na další epizodu😃. PS: "Rick? came back." ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je viděl, že místní “pětihvězdičkári” jsou úplně jiná mentální skupina. Naprosto otravný díl (3/4 vo hovně), zcela hloupě  sestříhaný (náhodně se stříhání flashbacky a současnost). Jediné co má hodnotu je závěr flashbacku jak se Daryl dostal přes moře (čímž se mělo začít mimochodem). Z celé epizody asi deset minut? Už tedy moc nedává smysl vlastně proč vůbec se plácat přes moře (co se dá udělat ve Francii a v Maine ne?). A mlaskání nad “rychlo-zombie” tedy nesdílím určitě. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Celkom zabavna cast, v ktorej len cast sa nastastie odohrava v sidle v Parizi s nasou "mniskou" a zvysok je Darylova linia, ci uz ta americka alebo sucasna, s kuceravym "vyvolenym". Epizodka na lodi fajna. Zaver klisoidny...btw. keby bol Daryl taky, ako v predoslych castiach, sekerkou by bol tu priserku skratil o hlavu este kym ju pustili...ach, ti scenaristi. :) meh  70% ()

jim_clark65 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbehom nabitá epizóda, resp. jedna z tých, kde sa veci konečne posúvajú a dá sa na to pozerať, i keď stále sú tam muchy, ktoré sú zbytočné a niekedy aj účelové. Showrunneri si nechali vysvetlenie pre darylov presun až na predposlednú epizódu, to sa mi zdá, ako mierna rana pod pás, len aby vás, ako diváka nechali investovať čas do priemernej a klišé zápletky s mesiášom v podobe Laurenta. V skutočnosti by som tvrdil, že väčšinu ľudí zaujíma, ako sa  Daryl v prvom rade do Francúzska dostal alebo prečo prenášajú chodcov z druhej polky zemegule? prečo ich potrebujú už premenených? hľadajú liek? alebo ich nebodaj naschvál používajú, ako nejakú zbraň a preto ich „upgradujú“? Kopa otázok, temer žiadne odpovede. Nie som fanúšik opätovného štýlu miešania „flashbacku“ s prítomnosťou, už pri E02 mi to prišlo zbytočne komplikované. Radšej by som preferoval chronologický prístup, kedy by sme videli to, čo v tejto epizóde = hneď v prvej, nebolo by to na škodu, ale showrunneri si to nechávali, ako nejaké povestné „eso v rukáve“. Spojenie s Carol nás malo navnadiť na nejaký blafák, aby začali ľudia teoretizovať, ako šialení, bol to Rick, kto sa vrátil? alebo Morgan (v posledných epizódach Fearu vravel, že ide naspäť za Rickom)? Dwight? etc. Lenže, ak to bol niekto významný pre obe postavy, ako Rick = nedávalo by viac zmysel, keby Carol začala spojenie s tým, že sa Rick vrátil? a nenechávala si to, ako dáku bezvýznamnú pripomienku len preto aby sa práve vtedy prerušilo spojenie? Zvláštne, zbytočne to tam dávali, akurát to nedáva zmysel. Taktiež sa im podarilo v tejto epizóde znova zopakovať určitý „mo“ Kangovej počas jej sérií = chlapík, ktorý mal pomôcť Darylovi doviesť Laurenta do Hniezda zomrel potom, ako sme ho sotva spoznali. Neskôr mi naozaj vadilo, ako napísali priebeh deja s Laurentom, ktorý zapríčinil svojim činom, to, ako sa daná epizóda vyvíjala a pritom to bolo fakt zbytočne účelovo sprosté. Áno, má síce 12 rokov, ale všetci robia okolo neho auru, aký je nadmieru inteligentný a chápavý na svoj vek = ale tak nechcel byť sám, preto spôsobil, čo spôsobil a celé to dávalo, taký lacný pocit z toho, že scenáristi potrebovali aby výhybka šla iným smerom a nie na priamo do Hniezda. Akcia na lodi bola dobrá, ale dosť pritiahnutá za vlasy s tým, že Daryl mal zase plot armour hodný nejedného akčného hrdinu z 80tych rokov = chlapi na lodi čakali hodne dlhú chvíľu predtým než ho hodili do kontajnera s chodcami, akoby vedeli, že Daryl ich musí premôcť a tak utiecť, skoro tak presne, akoby čítali scenár. Nato, že to bola hodinová epizóda to ubehlo celkom rýchlo, plynulosť bola dobrá, stále nie som fanúšikom zbytočného prepletania pri týchto „flashbackových“ epizódach. Spolu s prvou epizódou, sú tieto dve asi najlepšie, čiže dobrých 3/5. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama