Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(12)

Darylův příjezd do Francie spustí řetězec násilných událostí, které nechtěně ohrozí mladého chlapce v srdci vznikajícího náboženského hnutí. (AMC Czech)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (39)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1.seria: Kratas o najpopularnejsej postave TWD francizy, Darylovi Dixon-ovi. Cely sa odohrava vo Francuzsku (ano, volba skutocne padla na tento stat :) . Otvarak urcite navnadi, pretoze je o rad kvalitnejsi ok povodny serial. Napriek par klise a generickym somarinkam to vsak celkom pekne odsypa. Neurazi, ale po kvalitnom otvaraku som ocakaval podobnu i pri dalsich castiach, co sa vsak nedeje. Pacila sa mi i epizoda, kde bola Pariz este pred apokalypsou v spomienkach zenstiny. Celkovo priemer, ale odporucam i ludom, co nepoznaju povodnu seriu. ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You hear that? It’s Paris crying." _____________ Po priemernom Dead City ma Darylov spin-off veľmi príjemne prekvapil a aj napriek tomu, že je viac-menej zbytočný (pri čom takmer úplne ignoruje majstrovské komiksy Roberta Kirkmana), tak si myslím, že tento seriál predstavuje skutočne originálne a zaujímavé nadviazanie na pôvodné seriálové TWD... Zasadenie v postapokalyptickom Francúzsku je neopozerané a zo strany tvorcov to bol výborný ťah. Veľkým plusom je aj to, že každá epizóda obsahuje aspoň jednu veľmi šikovne natočenú bojovú alebo akčnú scénu, ktorá príbehu poväčšine dodávala to správne tempo. Určite by som však vytkol zopár urozprávaných pasáží, ktoré nikam neviedli a ničím ma nezaujali. Veľkým problémom sú aj nevýrazné vedľajšie postavy (podobne ako v Dead City), ktorým som za nič na svete nedokázal prísť na mená (zapamätal som si iba hlavnú trojicu 😅), určite by si zaslúžili viac priestoru. Lacné CGI radšej nechávam bez komentára...  V konečnom dôsledku som si Darylov výlet do Európy (aspoň v rámci možností) užil a teším sa na to, čo prinesie ďalšia séria... Prvú kapitolu európskeho TWD odporúča 8 runnerov z 10... Nech už tu je Rick! _____________ "But here we survived many apocalypses. We will survive this one too." ()

Reklama

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První řada: *** Já nevím. První polovina dělala až nepatřičný dojem… ty kulisy evropského venkova (hrady, římské stavby) do zombie apokalypsy světa TWD prostě nesedí. Je to jako posadit Starskyho a Hutche do Felície. Jakmile se stala kulisou Paříž a její katakomby, už bylo vše v pořádku (rezatá Eiffelovka super). Osobně mě taky dost vadilo, že vysvětlení jak se Daryl dostal do Evropy přišlo až s předposlední epizodou (a ještě dost debilní cestou náhodných střihů s flashbacky). V neposlední řadě ty inovace… leptavá zombie… sprintující zombie (kvůli kterým nemám rád zombie filmy z Koreje a Japonska). Za mě nadšení ne. Ale rozhodně patří mezi to lepší ze světa TWD. Druhá řada: TBD. ()

mosnak 

všetky recenzie používateľa

Daryl Dixon je pouze dezert pro fanoušky původního The Walking Dead. A pro fanoušky, kteří se nehodlají smířit s tím, že tento fenomén je zkrátka vyčerpán. I já stále koukám, ale už dávno mě opustilo to nadšení. Dead City bylo mnohem slabší, kouknu na Daryla a počkám si na Rickum seriál. Poté už fakt končím. KONČÍM. 57% ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že když jde o Daryla, půjde konečně o koukatelnou resurrection celé série v čele s nejlepší postavou původních TWD. I původní hodnocení nabádalo, že půjde konečně o pecku, ale bohužel to se nekoná a tohle je jen další, zbytečný, generický a nezábavný přírustek do frančízy. Zombies jsou pořád stejně tupí, záporáci pořád stejně nezajímaví a tuctoví a příběh s jeptiškama, wannabe osvíceným chlapcem a Darylem zas a znova naháněným nezajímavými záporáky je prostě bída. Nulový posun příběhu, nulová zábavnost čehokoliv, nulový strach o postavy a nulový bodycount. Proč se tohle točí, proč tyhle braky dávají příznivcům TWD a proč si hrajou na něco víc, tomu fakt nerozumím. Zklamání. ()

Galéria (353)

Zaujímavosti (7)

  • V epizodě se ukazuje nový typ nákazy. Když se mrtvák dotkne člověka a popálí ho, infekce se dá zastavit vypálením rány. (DragonnCZ)
  • Původně se v seriálu měla objevit i postava Carol (Melissa McBride) ze seriálu Živí mrtví (od r. 2010). Melissa však z osobních důvodů oznámila, že je pro ni nepřijatelné natáčet seriál v Evropě, a tak musí z natáčení odstoupit. (martin00lvr)

Reklama

Reklama